Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Identyfikacja substancji
29.08.2022, 08:29
No ja wlasnie sie tego obawiam. Ludzie najczesciej beda wrzucac tu zdjecia samar/tematu (najpewniej z beznadziejmym swiatlem), oczekujac, ze ktos na odleglosc powie "to jest na bank XYZ".
Powtorze: kupcie sobie testing kit i testujcie sami. I zmiencie dilera, skoro nie wiecie co dostajecie
Rozumiem pytania o srodek, ktory sie zarzylo i mozna podac szczegoly wg szablonu. To jest identyfikacja substancji post fsctum, bez zagrozen.
Ale jak ktos bedzie pytal o to co ma w samarce to bede w swoim stylu odpowiadal
Powtorze: kupcie sobie testing kit i testujcie sami. I zmiencie dilera, skoro nie wiecie co dostajecie
Rozumiem pytania o srodek, ktory sie zarzylo i mozna podac szczegoly wg szablonu. To jest identyfikacja substancji post fsctum, bez zagrozen.
Ale jak ktos bedzie pytal o to co ma w samarce to bede w swoim stylu odpowiadal
YOUR ATTORNEY
29.08.2022, 10:19
(29.08.2022, 05:36)Szyderca napisał(a): Święte słowa panowie.Na to chciałem właśnie zwrócić uwagę.
https://anonfiles.com/S5L2Oc50yd/20220829_063231_jpg
Czarnahexx twoje sugerowane cmc okazało się być kanna... i teraz ktoś z takim przekonaniem wali 200 oral, a tu kurwa niespodzianka... adb.
Ja nie wiem, ale wg mnie temat powinien zostać zamknięty i niech wisi jako ostrzeżenie dla potomnych.
Od identyfikacji substancji niech pozostaną testy sin-u ,czy jakieś inne pewne metody, bo istnieje zbyt duże ryzyko, że dojdzie do identyfikacji ale kurwa zwłok.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.08.2022, 11:01
I tu się zgodzę. Akurat tam są 3x adb-butinaca zmieszane w jedną bo biala od flight słabsza to lepiej zmieszac ją z żółta he , a że miałem i zapomniałem o 5g od bolchem to też wrzuciłem hehe.
29.08.2022, 17:30
Chciałem Wam nadmienić, że ten nie służy jako zabawa "zgadnij co to jest?" - Ten wątek ma pomóc ludziom, którzy kupili np. na mieście jakiś kryształ czy coś innego i chcą żebyśmy pomogli mu określić, chociaż mniej-więcej co to za substancja.
29.08.2022, 17:46
A ja musiałem dopowiedzieć, bo niektórzy zaraz zobaczą Twój post i będą naśladować
Chcecie to dla urozmaitości możecie sobie założyć sobie taki temat w hyde parku i będą ludzie zgadywać co to jest i ile np. waży...
Chcecie to dla urozmaitości możecie sobie założyć sobie taki temat w hyde parku i będą ludzie zgadywać co to jest i ile np. waży...
29.08.2022, 17:52
Nie no luzik rozumiem ocb, tak napisałem dla przykładu , oczywiście te odczynniki można było odgadnąć spoglądając na moje wcześniejsze posty hehe , ale takie z ulicy cuda to mogą mieć wszystko w sobie heh
31.08.2022, 12:14
Dlatego kot_kreskowy sądzę że każdą substancje należy badać od dawki uczuleniowej np. 10mg
Jeśli nie zna się danej substancji tak będzie najbezpieczniej
Takie mam zdanie
Jeśli nie zna się danej substancji tak będzie najbezpieczniej
Takie mam zdanie