Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GRA W SKOJARZENIA [FORUM SPAM MODE ACTIVATED]
17.04.2022, 11:28
czym byłoby forum, bez gierki spamerskiej? w sumie tym samym tylko bez spamu 
no ale skoro juz skojarzenia przykleily sie same do forum, to korzystajmy
zasady proste, piszemy wyraz/wyrazenie i odpisujemy naszym skojarzeniem np. pompa - silownia, elektryk - prąd, kreska - schizy
zatem zaczynam: polityka - pieniądze

no ale skoro juz skojarzenia przykleily sie same do forum, to korzystajmy
zasady proste, piszemy wyraz/wyrazenie i odpisujemy naszym skojarzeniem np. pompa - silownia, elektryk - prąd, kreska - schizy
zatem zaczynam: polityka - pieniądze
17.04.2022, 16:23
Ty tego nie ogarniasz widzę
musisz podać skojarzenie do ostatniego wyrazu poprzedniego użytkownika. Masz napisać skojarzenie do słowa "wodospad". Pozdro
musisz podać skojarzenie do ostatniego wyrazu poprzedniego użytkownika. Masz napisać skojarzenie do słowa "wodospad". Pozdro
17.04.2022, 17:26
(17.04.2022, 16:23)cropp napisał(a): Ty tego nie ogarniasz widzęmusisz podać skojarzenie do ostatniego wyrazu poprzedniego użytkownika. Masz napisać skojarzenie do słowa "wodospad". Pozdro
Czego nie zrozumiem? Skoro pudzilla napisal polityka - pieniądze, a ja myślałem że muszę swoje wymyślić ale pudzilla napisal że muszę do jego się odnieść czyli pieniądze wiec sprostowałem, a to ty podpiołes się do mojej wypowiedzi chuj- cipka xd wiec mordo chyba ty nie zrozumiales heh xd