Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JAKIE BENZO?
12.09.2022, 10:38
Szatan69 właśnie o to mi chodzi, co pisze Diabełek25K , spróbuj połowę, później nawet ćwiartkę. To, że zamula to za duża dawka i to żaden wstyd, tylko powód żeby się cieszyć, że mała dawka robi robotę
13.09.2022, 17:00
O ile śmieszkujemy sobie tu na forum nie raz żartami typu 'dawka jak dla dziecka', to i tak należy pamiętać, że ćpanie to nie wyścigi, a ćpanie dla dorównania komuś to po prostu debilizm. Bierzcie odpowiedzialnie unikając niepotrzebnego przypału i dostosowując dawki do oczekiwanego efektu, nic na siłę również, benzo jest wiele o różnych profilach działania, jeżeli jedno nie służy to możesz spróbować inne, które lepiej będą działać.
13.09.2022, 17:04
Nie wiem ćwiartki ani połowy nie czuć prawie w ogole a cala mnie przymula. Potrzebuje benzo co nie przymuli a odbierze leki czasem
Z takich lżejszych zdecydowanie mogę polecić temazepam albo lorazepam, oba raczej miłe i pluszowe, odpowiednio wyciszające, na mnie np najlepiej działa bromazepam z naszych aptecznych, ale może nawet aż nazbyt dobrze
Edit. Jeszcze klasycznie rolki albo oxazepam, a jeżeli benzo po prostu tak na Ciebie działa to są też naturalne fajne modulatory GABA które działają też doraźnie i mają zbliżone efekty uspokajające do diazepamu/oxazepamu jak passiflora, kava kava czy ekstrakty z waleriany
Edit. Jeszcze klasycznie rolki albo oxazepam, a jeżeli benzo po prostu tak na Ciebie działa to są też naturalne fajne modulatory GABA które działają też doraźnie i mają zbliżone efekty uspokajające do diazepamu/oxazepamu jak passiflora, kava kava czy ekstrakty z waleriany
13.09.2022, 17:07
To spróbuj niskie dawki alprazolamu.
Ja mam podobnie z lorafenem (lorazepam), co Ty z klonami - wezmę małą dawkę i nic czuję, wezmę trochę więcej i często kończy się zerwaniem taśmy i pustym opakowaniu po lorku
Ja mam podobnie z lorafenem (lorazepam), co Ty z klonami - wezmę małą dawkę i nic czuję, wezmę trochę więcej i często kończy się zerwaniem taśmy i pustym opakowaniu po lorku
13.09.2022, 17:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.09.2022, 17:54 przez Diabełek25K.)
Alprazolam to najniższa dawka 0,25mg chyba,że się mylę i jest no takie w działu bym określił chillout na tym nie ma zamuły ( pisze tutaj o sobie ) o ile nie łączysz tego z alko i zażyje się jedną a nie z 5 bo wtedy to nic dziwnego.Kurde ale intrygujące są te zawsze wypowiedzi.. ja to zamułe i urywa mi się film gdzieś po 12mg klona plus alko np wczoraj PROSZĘ NIE BRAĆ PRZYKŁADU. Każdy odpowiada sam za siebie. U mnie skończyło się to chwiejnym krokiem itp a u innych może nawet i czymś gorszym
14.09.2022, 06:21
Diabełek25K kompletnie nie chodziło mi o Ciebie, że się wysmiewasz tylko wiem jaka ogólnie panuje opinia, że im więcej tym lepiej.