Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Choroby psychiczne a rc
(25.08.2022, 13:58)Pazyfea napisał(a): Na czysto po czasie tez bys stracil lek spoleczny bo bys pamietal jak sie zachowywales po euforykach xD
Na trzeźwo nie trace tego uczucia ze obecność ludzi mnie katuje ... Wkurwia mnie na przyklad nawet smiech ludzi na ulicy xD bez powodu na trzeźwo 😂
A po piwkach nawet 2 czy bo szczurze jakoś innaczej czlowiek nie zna swoich słabości.
Ogolnie to zacytuje piosenke
Mało mówię bo w sumie ludzi za bardzo nie lubię
Mam w dupie tę twoją grupę nie było miło poznać…
09.09.2022, 20:09
I tak masz lepiej niz Ci, ktorych ich obecnosc wsrod ludzi wkurwia. To populacja o najwyzyszym wskazniku zlotych strzalow.
YOUR ATTORNEY
09.09.2022, 20:48
Yyy no mnie obecnosc ludzi i ich radosc wkurwia ale to ze jestem w wsrod ludzi ja to mnie nie wkurwia jesli dobrze ciebie rozumiem to troche chujowe musi byc ze sie wkurwiasz ze jestes wśród ludzi ale z drugiej strony jak ciebie ludzie na trzezwo wkurwiaja bez powodu to tez nie jest to latwe zycie
17.09.2022, 22:57
(17.09.2022, 16:19)Pazyfea napisał(a): Po alfie chyba najlatwiej sie dostaje takie choroby
Może nie tyle co dostaje, co się uaktywnia choroba przez to
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
26.09.2022, 14:56
Przy częstych badaniach schizofrenia może wystąpić, ja gdybym się nie uspokoił to może i bym miał