Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
17.09.2022, 15:58
(17.09.2022, 09:36)Sepu03 napisał(a): Zwracam honor chyba kodzik dotarł juz myślałem że w przyszlym tyg będzie 😃
To fakt sprawdzałem inne sklepy i wieje straszna puszką, szkoda tylko że czytając inne fora tak smarują Escobara
Bo dopek to jeden wielki scam tam maja sklepy ktore nie dzialaja
17.09.2022, 18:19
Widzę, że stan magazynowy bardzo bogaty, rozważam wkrótce zakup jakiegoś ketonka 🥰
Beeniepatu
właśnie miałem kiedyś pisać sugestię dla Naszych V z Forum, ale ktoś zaczął wprowadzać taką atmosferę, jakby "kolejne wiadomości o kolejnej ofierze Dop-aczy były świetną reklamą wręcz dla rynku RC i nie żal małolacika (kiedyś o mały włos bym IV 100/150mg Alfy PVP jako nowicjusz w dopkach, pierwszy raz z alfami, ale na szczęście wcześniej już wszedłem na etap sprawdzania w sieci co to za substancja itd)
właśnie miałem kiedyś pisać sugestię dla Naszych V z Forum, ale ktoś zaczął wprowadzać taką atmosferę, jakby "kolejne wiadomości o kolejnej ofierze Dop-aczy były świetną reklamą wręcz dla rynku RC i nie żal małolacika (kiedyś o mały włos bym IV 100/150mg Alfy PVP jako nowicjusz w dopkach, pierwszy raz z alfami, ale na szczęście wcześniej już wszedłem na etap sprawdzania w sieci co to za substancja itd)
CIEKAWE doświadczenie mnie może ominęło? 🤔
(Toż to coś co głośno Offtop ochrzczą)
!!!!!!!!!!OFFTOP!!!!!!!!!!
a tu za porady z POLSKIEGO które zostały usunięte i ogólnie za wiele więcej (miały być najpiękniejsze podziękowania za post w dotychczasowej historii Dopal.net Dlatego serducho jest ale ucięte XD.)
17.09.2022, 18:54
Paczka do mnie dotarła. Pakowanie jak zawsze najwyższa klasa, ryzyko że wpadnie paczka jest bliskie zeru
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
19.09.2022, 07:40
(31.08.2022, 11:04)Szyderca napisał(a): Jak po 5 dniach nie dostaniesz kodu , wtedy pisz do escobara , takto grzecznie czekaj na kod bez pisania i zawracania głowy bo na pewno kod bedzie oraz sprawdzaj spam bo często tam są kierowane e-maile
Dodatkowo dodam ze lepiej w ogole nie pisac szczególnie jesli chodzi o paki za aktywność lepiej czekać bo tak czy siak dojdzie a jak ludzie zaczynają pisac o darmowe paki to nie dziwcie sie ze vendor moze sie wkurzyć
19.09.2022, 09:09
czesc
zapraszamy do zakupów ANALOG HEXEN w super promocji,
1kg 10000
500g 6000
250g 3500
https://escobar.store/pl/shop/hexen-analog/
DOSTĘPNOŚĆ
APIHP jest
Analog hexen jest
3cmc pablo jest
Cherry jest
Mdphp jest
Apvp jest
Eutylon jest
zapraszamy do zakupów ANALOG HEXEN w super promocji,
1kg 10000
500g 6000
250g 3500
https://escobar.store/pl/shop/hexen-analog/
DOSTĘPNOŚĆ
APIHP jest
Analog hexen jest
3cmc pablo jest
Cherry jest
Mdphp jest
Apvp jest
Eutylon jest
19.09.2022, 09:11
Ja pisałem mu o zamówieniu oczywiście, czyli jak na zamówienie napisałem by nie pisał dopiero po 5 dniach , czyli na nagrode tym bardziej hehe nie pisać. Przez rok czasu ani razu nie musiałem się pytać o gołebia wystarczy cierpliwie czekać.