Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Numer o forum autorstwa userów?
Elo mordeczko, zaraz będziesz wiedział o co chodzi, Yo!
Sprawdź to "guwno" aha!
.
Wpadliśmy na DSC taki plan, czysto for fan, jak chcesz psuć zabawę nam, to drzwi są tam
.
W skrócie: zbieramy tu WSPÓLNIE najlepsze linijki, rozkminki itd
(nasza propozycja to po 2 linijki dawać, najlepiej maks po 16 sylab każda)
Kawałek o forum DOPAL.NET, wiadomo, że większość z Was kocha cisnąć Sergiuszowi itd ale naszym zdaniem lepiej na tle Forów konkurencyjnych przekmimionymi grubo, zabawnie itd argumentami pokazać wyższość DOPAL (braggadocio itd) 😎
(następnie zbierzemy propozycje i wybierzemy WSPÓLNIE jakiś free beat mocarny, a następnie będzie to nagrane w profesjonalnym studiu, z pełnym pro mixem i masteringiem.
.
Wykminiamy jakiś fajny wersik, dwa pod dany Motyw, ale jak ktoś nie znajdzie rymów to rymować nie trzeba, a rym się zawsze jakiś znajdzie.
.
CHYBA 6 2x 16 wersów plus refren wystarczy. prawdopodobnie zaśpiewa Czarnahexx 💜( świruję.)
A ja krzyczę GANG, Gang, Gang, gang, GANG!!!!! 😎
.
Moja dwójeczka a raczej czwóreczka (oczywiście nie jest powiedziane, że każdy zaproponowany wers finalnie wjedzie do kawałka,
:
:TO JA PIERWSZA 

Na bank, już nawet Admini z Forów tamtych
Siedzą na dopalu, multi-konta chciwe sampli
Nie zdobyli sami więc tu podziwiają sam szczyt
Kaja radzi forum, zamknij wałki lubisz kup malarski
_________
Kjerwa nickname w wersach ich autora też zajebista sprawa 😄
Czaicie? Sława...
Pieniądze...
Najlepszy koks i groupies...
Nie będzie zdobyty tym kawałkiem raczej
a jeśli ktoś poczuje chęć zhejtowania, to może niech przełoży te złość na wersy do kawałka.
a jeśli ktoś poczuje chęć zhejtowania, to może niech przełoży te złość na wersy do kawałka.Bonusowy heartpack dla Was.
💜💙💚❤️💛🧡
19.09.2022, 14:22
@"PUDZILLA" zamysł jest taki, żeby większa ilość użytkowników miała udział w tym 😄
Ale propozycją dissa zrodziłeś wizję całej epki o tematyce Dopal.net jako forum i ogólnie o RC XD
Ale propozycją dissa zrodziłeś wizję całej epki o tematyce Dopal.net jako forum i ogólnie o RC XD
19.09.2022, 21:29
Czyli w połączeniu na ten moment mamy diss o smiganiu kapucyna po niezłym guwnie zwanym alfa
@"Kaja" dla chcącego nic nadzwyczajnie trudnego
tylko tak jak wspominałem już musi być porozumienie a nie tak że jeden rzuca kłody pod nogi drugi pomaga a trzeci narzeka a czwarty lata i usuwa posty, trzeba znaleźć złoty środek i się dogadywać normalnie wtedy dopiero będzie współpraca także to jedyne przeszkody ale jest dużo plusów kreatywni jesteśmy że hej bit jest chęcią są może się to udać jupi!
tylko tak jak wspominałem już musi być porozumienie a nie tak że jeden rzuca kłody pod nogi drugi pomaga a trzeci narzeka a czwarty lata i usuwa posty, trzeba znaleźć złoty środek i się dogadywać normalnie wtedy dopiero będzie współpraca także to jedyne przeszkody ale jest dużo plusów kreatywni jesteśmy że hej bit jest chęcią są może się to udać jupi!