Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Numer o forum autorstwa userów?
Elo mordeczko, zaraz będziesz wiedział o co chodzi, Yo!
Sprawdź to "guwno" aha!
.
Wpadliśmy na DSC taki plan, czysto for fan, jak chcesz psuć zabawę nam, to drzwi są tam
.
W skrócie: zbieramy tu WSPÓLNIE najlepsze linijki, rozkminki itd
(nasza propozycja to po 2 linijki dawać, najlepiej maks po 16 sylab każda)
Kawałek o forum DOPAL.NET, wiadomo, że większość z Was kocha cisnąć Sergiuszowi itd ale naszym zdaniem lepiej na tle Forów konkurencyjnych przekmimionymi grubo, zabawnie itd argumentami pokazać wyższość DOPAL (braggadocio itd) 😎
(następnie zbierzemy propozycje i wybierzemy WSPÓLNIE jakiś free beat mocarny, a następnie będzie to nagrane w profesjonalnym studiu, z pełnym pro mixem i masteringiem.
.
Wykminiamy jakiś fajny wersik, dwa pod dany Motyw, ale jak ktoś nie znajdzie rymów to rymować nie trzeba, a rym się zawsze jakiś znajdzie.
.
CHYBA 6 2x 16 wersów plus refren wystarczy. prawdopodobnie zaśpiewa Czarnahexx 💜( świruję.)
A ja krzyczę GANG, Gang, Gang, gang, GANG!!!!! 😎
.
Moja dwójeczka a raczej czwóreczka (oczywiście nie jest powiedziane, że każdy zaproponowany wers finalnie wjedzie do kawałka, :
TO JA PIERWSZA
Na bank, już nawet Admini z Forów tamtych
Siedzą na dopalu, multi-konta chciwe sampli
Nie zdobyli sami więc tu podziwiają sam szczyt
Kaja radzi forum, zamknij wałki lubisz kup malarski
_________
Kjerwa nickname w wersach ich autora też zajebista sprawa 😄
Czaicie? Sława...
Pieniądze...
Najlepszy koks i groupies...
Nie będzie zdobyty tym kawałkiem raczej a jeśli ktoś poczuje chęć zhejtowania, to może niech przełoży te złość na wersy do kawałka.
Bonusowy heartpack dla Was.
💜💙💚❤️💛🧡
19.09.2022, 14:22
@"PUDZILLA" zamysł jest taki, żeby większa ilość użytkowników miała udział w tym 😄
Ale propozycją dissa zrodziłeś wizję całej epki o tematyce Dopal.net jako forum i ogólnie o RC XD
Ale propozycją dissa zrodziłeś wizję całej epki o tematyce Dopal.net jako forum i ogólnie o RC XD
19.09.2022, 21:29
Czyli w połączeniu na ten moment mamy diss o smiganiu kapucyna po niezłym guwnie zwanym alfa
@"Kaja" dla chcącego nic nadzwyczajnie trudnego tylko tak jak wspominałem już musi być porozumienie a nie tak że jeden rzuca kłody pod nogi drugi pomaga a trzeci narzeka a czwarty lata i usuwa posty, trzeba znaleźć złoty środek i się dogadywać normalnie wtedy dopiero będzie współpraca także to jedyne przeszkody ale jest dużo plusów kreatywni jesteśmy że hej bit jest chęcią są może się to udać jupi!