Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie.
15.09.2022, 06:40
Ok.
Mordek odebrał 3g wygranej dnia pierwszego. Następne 5 nocy i dni latał. Wtorek położył się spać. Spał do wczoraj rana i jeszcze na cały wczorajszy dzień miał. Tak w skrócie. Dawkowanie jak mniemam 50-100mg. Podejrzewam, że jeszcze ktoś sobie ulżył z owej trójki.
Proszę wybaczyć taką a nie inną recenzję, tyle informacji posiadam. 😋
Dwa słowa o PIHP:
MOCNY SKURWIEL
Mordek odebrał 3g wygranej dnia pierwszego. Następne 5 nocy i dni latał. Wtorek położył się spać. Spał do wczoraj rana i jeszcze na cały wczorajszy dzień miał. Tak w skrócie. Dawkowanie jak mniemam 50-100mg. Podejrzewam, że jeszcze ktoś sobie ulżył z owej trójki.
Proszę wybaczyć taką a nie inną recenzję, tyle informacji posiadam. 😋
Dwa słowa o PIHP:
MOCNY SKURWIEL
19.09.2022, 11:11
W końcu Testowałem. 😋
.
IV - tu radzę uważać, nie wiem jak to możliwe, bo myślałem, że IV od razu daje pełnię doznań, ale tu wchodzi z opóźnieniem. 50mg IV, już sobie przygotowałem zajęcie jakieś i nagle JEB, po kilku minutach. 25mg a 50mg zrobiło wielką różnicę.
.
Vapo dziś po przespaniu nocy trochę zvapowałem, ale chyba robię to źle xD bo nie wiem co w tym widzą osoby vapujace. 😋
Sniff okazał się najlepszy dla mnie. Piecze chwilkę ale zaraz jest ok.
💜
.
IV - tu radzę uważać, nie wiem jak to możliwe, bo myślałem, że IV od razu daje pełnię doznań, ale tu wchodzi z opóźnieniem. 50mg IV, już sobie przygotowałem zajęcie jakieś i nagle JEB, po kilku minutach. 25mg a 50mg zrobiło wielką różnicę.
.
Vapo dziś po przespaniu nocy trochę zvapowałem, ale chyba robię to źle xD bo nie wiem co w tym widzą osoby vapujace. 😋
Sniff okazał się najlepszy dla mnie. Piecze chwilkę ale zaraz jest ok.
💜
Nie tam żeby coś,
ale dziś będę niestety
Zmuszony tę MOC
Wrzucić do toalety.
.
Wczoraj myśl - fajnie czas zleci
W dzionek, max poszły 3 sety
Mam dla szefa ściem pakiecik
Miało na styk być? A gdzie Ty...
ale dziś będę niestety
Zmuszony tę MOC
Wrzucić do toalety.
.
Wczoraj myśl - fajnie czas zleci
W dzionek, max poszły 3 sety
Mam dla szefa ściem pakiecik
Miało na styk być? A gdzie Ty...
K do U do R do W do A
Jakie to jest mocne! 100mg to za duża dawka jak dla mnie, bo czułem w pobliżu JĄ. 50mg max dla mnie.
20.09.2022, 10:23
Heheh dobry sprzęt, najlepiej dla mnie wchodzi z lufki do olejku. Jak pierwszy raz jebnalem vapo, to już tak zostało tak mnie wciągnęło
21.09.2022, 08:27
Ten sort który ja miałem, lekko brązowy to śmiało na "setki" można by puszczać jak piko. 😋💜
.
Mega mocny i długo trzyma!
.
Mega mocny i długo trzyma!
22.09.2022, 11:24
Ostatni zachwyt. 😋
.
Jakiś czas temu pisałem w wątku, o skutkach brania rc i takie tam, że po alfach mam jakieś 2 tygodnie kompletnego załamania psychicznego, a po zaszczytnym przetestowania tego DEMONA 2 dzień czystości i jest przezajekurwabiście 😎
(może to zbieg okoliczności może coś innego ale jednak fakt, nie czuje skutków ubocznych jak po alfach pihp innego sortu z innych sklepów Ajć!😁)
.
Jakiś czas temu pisałem w wątku, o skutkach brania rc i takie tam, że po alfach mam jakieś 2 tygodnie kompletnego załamania psychicznego, a po zaszczytnym przetestowania tego DEMONA 2 dzień czystości i jest przezajekurwabiście 😎
(może to zbieg okoliczności może coś innego ale jednak fakt, nie czuje skutków ubocznych jak po alfach pihp innego sortu z innych sklepów Ajć!😁)