Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP - Opinie o produkcie.
22.09.2022, 17:43
To napisała długo zabierajaca się opinie nie ma co, pamiętać ważyć tylko na wadze kuchennej hahaha dawka uczuleniowa 5g wciągać tylko rurą od odkurzacza oczywiście to są żarty.
22.09.2022, 18:24
(22.09.2022, 15:32)PUDZILLA napisał(a): dlatego tak nalegam o te zdjęcie wagi, bo w życiu nie uwierze o dawkowaniu >5mg wagą z chińczyka.Aktualnie nie mam tej wagi
teraz przydałby sie rufuz ktory bez krzty zastanowienia wrzuciłby 100mg i zdał relacje. do takich odczynników potrzebna jest dokładniejsza waga niż 0.01, chyba że to na prawdę porządna waga renomowanej marki, a nie jakiś noname.
Pożyczyłam ją dosłownie na jeden dzień
Jeszcze zostało mi sporo materiału ale nie wszytko na raz
22.09.2022, 18:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.09.2022, 18:38 przez voice.of.voiceless.)
fiodor ja posiadam informacje, jakoby wagi firmy OHAUS oraz Kern & Sohn były bardzo precyzyjne.
myśle, że inwestycja w taki sprzęt pozwoli rozszerzyć ilość materiałów możliwych do, hehe, kolekcjonowania, praz uspokoi głowę przy testowaniu na prawdę mocnego gówna
https://superwagi.com/kieszonkowe/waga-k...b8cf8226d8
prosze już się mnie o wagi niech nikt nie pyta, temat wag został myśle zamknięty, dla potomnych info i link zostawiam, a na RZETELNĄ recenzję na razie nie ma co liczyć.
pozdro
myśle, że inwestycja w taki sprzęt pozwoli rozszerzyć ilość materiałów możliwych do, hehe, kolekcjonowania, praz uspokoi głowę przy testowaniu na prawdę mocnego gówna
https://superwagi.com/kieszonkowe/waga-k...b8cf8226d8
prosze już się mnie o wagi niech nikt nie pyta, temat wag został myśle zamknięty, dla potomnych info i link zostawiam, a na RZETELNĄ recenzję na razie nie ma co liczyć.
pozdro
22.09.2022, 20:02
(22.09.2022, 18:38)PUDZILLA napisał(a): fiodor ja posiadam informacje, jakoby wagi firmy OHAUS oraz Kern & Sohn były bardzo precyzyjne.
prawda w chuj
odliczanie mdphp i produktow ktore sa tak samo silne lub nawet silniejsze na wagach z chinczyka to taka sama precyzja jak "na oko", a przedawkowanie takiego zawodnika nie nalezy do najprzyjemniejszych doswiadczen, ale tego chyba nie musze mowic
29.09.2022, 16:09
Ten produkt jest porownywalny do alfy bo wczesniej pamietam ze byl mocniejszy nawet.... to jest cos podobnego?? Bo mysle zamowic??
29.09.2022, 16:14
To nie ma podskoku do alfy jak byś przyjebał dobrego mdphp z 30mg to z laczków wyrywa ale to jest sam speed bez jakiegoś wow