Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
23.09.2022, 15:33
Furiat ty kur... cwe..... nie pal frana i nie oszukuj ludzi że ty coś zamawiasz bo ty nigdy paczki nie zamówiłeś...
23.09.2022, 21:28
Paki dochodzą normalnie.
Standardowo sorty aktywne.
Mnie średnio kopie ale kopie to znaczy ze aktywne.
(Jestem cpunem przezartym od paru lat... Mój detox trwa czesto tylko z 7 dni . xD ).
Inne szczury bez tolerki zadowolone z towaru od eskobara.
Cena tez nawet spoko jak nie masz dojścia na miescie na spoko ceny. To bierz 25 lub wiecej od escko i jeszcze mozesz wygrysc lokalnych druidow jak nie bedziesz pazerny dla znajomycch.
Gołębie :
Ocena 8.5/10
Nie pamietam by ktos tak czesto zmieniał rase i dbał o gołębia.
Często golab nacisnieniu potrafi banie poryc wygladem w taki sposób ze myslisz kurwa to chyba nie moj... ale lipa... jak ktos na nieswiadomce otrzyma mojego XD.
Chciałbym się do czegoś dojebac ale z wielkim bólem muszę sie chyba powstrzymać i nie moge starych czasów porównywać do tych.
Wracając do tematu sklepu.
Wysyłka + wygląd golebia moze byc 8.5/10.
Co do jakości jest towar aktywny gołębie bez tolerki chwala .
Standardowo sorty aktywne.
Mnie średnio kopie ale kopie to znaczy ze aktywne.
(Jestem cpunem przezartym od paru lat... Mój detox trwa czesto tylko z 7 dni . xD ).
Inne szczury bez tolerki zadowolone z towaru od eskobara.
Cena tez nawet spoko jak nie masz dojścia na miescie na spoko ceny. To bierz 25 lub wiecej od escko i jeszcze mozesz wygrysc lokalnych druidow jak nie bedziesz pazerny dla znajomycch.
Gołębie :
Ocena 8.5/10
Nie pamietam by ktos tak czesto zmieniał rase i dbał o gołębia.
Często golab nacisnieniu potrafi banie poryc wygladem w taki sposób ze myslisz kurwa to chyba nie moj... ale lipa... jak ktos na nieswiadomce otrzyma mojego XD.
Chciałbym się do czegoś dojebac ale z wielkim bólem muszę sie chyba powstrzymać i nie moge starych czasów porównywać do tych.
Wracając do tematu sklepu.
Wysyłka + wygląd golebia moze byc 8.5/10.
Co do jakości jest towar aktywny gołębie bez tolerki chwala .
23.09.2022, 21:41
U mnie również kolejna rakieta na pokładzie i kolejny raz jestem zadowolony, kontakt wzorowy jak zawsze
23.09.2022, 22:32
Dodam ze jak jesteś kumaty i myślący i wiesz ocb juz w tych gierkach to kontakt jest minimalny a gołąb ekspresowy.
24.09.2022, 03:02
Testujcie te kanna, bo jestem ciekaw jaką jakość zapewnił esco w tych trudnych czasach 🐖🐖
Ja taki mialem kolor, od designer, flight i orange i jeszcze jakieś sklepy i były taki kolor jak ma escobar, zawsze można sprawdzić może to coś innego, aczkolwiek ja tego sie nie podejmuje bo za dużo jwh-210 kupiłem i okazaly się niczym. Czekam na kogos opinie konkretnego z foto bo opinie bez foto i w ogóle taki od niechcenia nie biore pod uwagę
Chochlik czytaj posty innych, a nie pytasz się typa co nic nigdy nie kupił ani nie zamowi drapie sample i nawet opini nie umie napisać heh pozdro
Chochlik czytaj posty innych, a nie pytasz się typa co nic nigdy nie kupił ani nie zamowi drapie sample i nawet opini nie umie napisać heh pozdro