Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brak Wagi - porady
08.10.2022, 05:37
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.10.2022, 06:07
Ok. To jest argument przeciwko wadze... Kobiety maja handicap - i im brak wagi mozna odpuscic. Bo potem problemy tylko 😎
YOUR ATTORNEY
08.10.2022, 20:32
Na oko to mozna sie spuścić lepiej miec wage bo ja sobie kiedys. Przy pierwszych testach alf i hexenu i nepa kuku na muniu zrobilem walac dawki kilkakrotnie za duze. Robiąc na oko xD
Krysztal krysztalowi nie rowny tak samo proch prochowi nie rowny w wadze
Krysztal krysztalowi nie rowny tak samo proch prochowi nie rowny w wadze
11.10.2022, 12:45
najlepsza porada na brak wagi? zainwestowac w wage bo mozna przecpac i juz nie bedzie w co inwestowac albo walic slabszy temat o wiekszym dawkowaniu, ktory juz sie bardziej nadaje do walenia na to wasze ukochane oko
albo walic za male "na oko" niz za dhze
albo walic za male "na oko" niz za dhze
fiodor 🤣🤣
Normalnie. 😎 Jubiler to nie pies, a nic co ludzkie na bank nie jest mu obce. 🤣
Ale w sumie dobrze podsunąłeś temat. W lombardach często pracują młode osoby z którymi kontakt jest "na luzaku." (wróć!!! Tylko przy takim MDPHP... Odmierzyć 10mg, oprawić w ramkę i trzymać jako wzór do naśladowania. 🤣)
😎
.
Normalnie. 😎 Jubiler to nie pies, a nic co ludzkie na bank nie jest mu obce. 🤣
Ale w sumie dobrze podsunąłeś temat. W lombardach często pracują młode osoby z którymi kontakt jest "na luzaku." (wróć!!! Tylko przy takim MDPHP... Odmierzyć 10mg, oprawić w ramkę i trzymać jako wzór do naśladowania. 🤣)
😎
.
11.10.2022, 16:46
Tak przeglądam wątek i aktualnie zastanawiam się nad zakupem dość konkretnej wagi.Nie byle jakiego chińskiego gówna aktualnie korzystałem wstyd przyznać wagi jubilerskie z allegro.Chciałbym zainwestować coś w konkretnego aby móc pisać dokładne recenzje na temat danego odczynnika.Zależy mi na dokładności do do ceny wiadomo nie jakieś tanie gówno,ale też na milionach nie śpię
Może ktoś coś konkretnego polecić? Lub podać link do jakieś konkretneu strony
11.10.2022, 16:56
UltraKsiężyc to jest fajny sprzet
https://www.expondo.pl/steinberg-systems...ZIQAvD_BwE
Ale zasadniczo to nawet te tanie chinskie sie nadaja. Tylko trzeba je czesto kalibrowac odwaznikami. O wage trzeba dbac - i cena tu niczego nie zmieni
https://www.expondo.pl/steinberg-systems...ZIQAvD_BwE
Ale zasadniczo to nawet te tanie chinskie sie nadaja. Tylko trzeba je czesto kalibrowac odwaznikami. O wage trzeba dbac - i cena tu niczego nie zmieni
YOUR ATTORNEY
13.10.2022, 08:46
(11.10.2022, 16:46)UltraKsiężyc napisał(a): Tak przeglądam wątek i aktualnie zastanawiam się nad zakupem dość konkretnej wagi.Nie byle jakiego chińskiego gówna aktualnie korzystałem wstyd przyznać wagi jubilerskie z allegro.Chciałbym zainwestować coś w konkretnego aby móc pisać dokładne recenzje na temat danego odczynnika.Zależy mi na dokładności do do ceny wiadomo nie jakieś tanie gówno,ale też na milionach nie śpię
czy to chinskie gowno czy nie, wazne zeby zlotowka wazyla 5 gram
a co do wag to poszukaj sobie tutaj albo w temacie "Wagi", tam Pudzilla tez wstawial linki
pozdrawiam