Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
01.10.2022, 09:07
Czarnahexx Nie ma sprawy🙃
Czyli pablowa trójka nadal trzyma wysoki poziom.
Może za dni kilka wpadnie nagroda, to sam przetestuję.
Dzięki za info ❤️
Czyli pablowa trójka nadal trzyma wysoki poziom.
Może za dni kilka wpadnie nagroda, to sam przetestuję.
Dzięki za info ❤️
Metamorfoza
07.10.2022, 03:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2022, 03:52 przez kot_kreskowy.)
Nagroda dotarła, za co bardzo dziękuję ❤️
Wyraźna zmiana sortu.
3CMC PABLO nadal z przewagą euforii, choć tym razem nieznaczną.
Przyjemny sorcik z mniejszymi właściwościami "zwałogennymi"😎❤️
Libido podniesione. Mega orgazmy😎
Jak najbardziej👍 Śmiało pobieraj, będziesz Pan zadowolony 😎
Potwierdzam. Sprzęt przestaje działać, obracasz się na bok i idziesz spać. SZTOS❤️
Wyraźna zmiana sortu.
3CMC PABLO nadal z przewagą euforii, choć tym razem nieznaczną.
Przyjemny sorcik z mniejszymi właściwościami "zwałogennymi"😎❤️
Libido podniesione. Mega orgazmy😎
(03.10.2022, 17:01)Szatan69 napisał(a): Podobne do tego co 2-3 tygodnie temu ?
Widze zajebista cena na 25g 😍
Jak najbardziej👍 Śmiało pobieraj, będziesz Pan zadowolony 😎
(01.10.2022, 09:01)Czarnahexx napisał(a): kot_kreskowy
Po dłuższym stosowaniu odczułam brak zjazdu , pozniej lecialy linie rzedu 150mg i normalnie poszłam spać po 2 piwach.
Potwierdzam. Sprzęt przestaje działać, obracasz się na bok i idziesz spać. SZTOS❤️
Metamorfoza
Jak chcesz speeda, to bierz jakiekolwiek 3-cmc po prostu zamiast 4-cmc. kiedy wy przestaniecie powtarzać te bzdury o szybszych i mniej szybszych cmc? 3-cmc to 3-cmc, nazwa sortu służy tylko i wyłącznie dla rozróżnienia partii, to jest dokładnie jedna i ta sama substancja, 3-chlorometkatynon pod postacia chlorowodorku
Nie różnia się absolutnie niczym poza wyglądem kryształów - kształtem, wielkoscia (kwestia uzytych naczyn, temperatury itp) oraz poziomem oczyszczenia ze smieci z syntezy o czym najbardziej swiadczy kolor - oczywiscie czystość moze mieć wpływ na klepliwosc, ale żeby faktycznie ktokolwiek - a szczególnie chlorozercy - mogli faktycznie poczuc różnice (FAKTYCZNIE - nie, ze ktos ci powie że to cmc jest najszybsze, weźmiesz jebniesz i przyznasz ze najszybsze, bo to w 99% przyapdkow zwykla sila sugestii) to musieliby porównywać normalne 3-cmc, takie jakie escobar ma, do jakiegoś brązowego gówna w kolorze panierki z KFC jakie można było dostać kiedyś za 8zł/g przy zakupie grama.
Nie różnia się absolutnie niczym poza wyglądem kryształów - kształtem, wielkoscia (kwestia uzytych naczyn, temperatury itp) oraz poziomem oczyszczenia ze smieci z syntezy o czym najbardziej swiadczy kolor - oczywiscie czystość moze mieć wpływ na klepliwosc, ale żeby faktycznie ktokolwiek - a szczególnie chlorozercy - mogli faktycznie poczuc różnice (FAKTYCZNIE - nie, ze ktos ci powie że to cmc jest najszybsze, weźmiesz jebniesz i przyznasz ze najszybsze, bo to w 99% przyapdkow zwykla sila sugestii) to musieliby porównywać normalne 3-cmc, takie jakie escobar ma, do jakiegoś brązowego gówna w kolorze panierki z KFC jakie można było dostać kiedyś za 8zł/g przy zakupie grama.
12.10.2022, 14:56
Często jest tak, że jeśli ktoś ma przerwę od chlorów dłuższą niż 2-3 tygodnie - wtedy mówi, że sort jest bardziej euforyczny. Jeśli ktoś ma krótszą przerwę - wtedy mówi o przewadze speeda nad eufo
12.10.2022, 15:14
No to zagadka rozwiązana. Zastanawiałem się od dawna jak to możliwe, chyba nawet pytałem nie raz JAK to możliwe, że jeden związek może mieć różne działanie. 🤣 A tu się okazuje, że nie ma różnych SORTÓW np. 3CMC jest tylko różny kolor czy forma, ale każde działa tak samo. 🙃🙂🙃
12.10.2022, 15:39
@"Kaja Buza" Ale gdzie niby jest napisane, ze nie ma czegos takiego jak sort? Sort to to samo co partia, batch, rzut i chuy wie jeszcze ile słówek na to jest.
Napisałem ja dlaczego tak jest i Maniek również wyjasnił dlaczego sie wydaje ludziom, ze jedno cmc jest bardziej euforyczne a drugie bardziej szybkie. Mnostwo osob mysli ze rozne partie cmc maja jakies magiczne wlasciwosci z kosmosu, albo ze wynika to z procesu produkcji (nie mam na myśli doczyszczenia itd. tylko ze mozna zrobic specjalnie cmc bardziej czy mniej speedujace) a nie po prostu z czystosci produktu, tolerancji uzytkownika oraz sugestii "mordo 3cmc X jest szypsze od 3cmc Y".
Czy ty w ogóle czytasz posty, na które odpisujesz? Mam wrazenie ze tylko pierwsze 3-4 slowa i odpowiadasz na to co ci sie wydaje że tam jest napisane.
Tak jak benek mówił, cycki opadaja i ręce też.
koniec offtopu.
Napisałem ja dlaczego tak jest i Maniek również wyjasnił dlaczego sie wydaje ludziom, ze jedno cmc jest bardziej euforyczne a drugie bardziej szybkie. Mnostwo osob mysli ze rozne partie cmc maja jakies magiczne wlasciwosci z kosmosu, albo ze wynika to z procesu produkcji (nie mam na myśli doczyszczenia itd. tylko ze mozna zrobic specjalnie cmc bardziej czy mniej speedujace) a nie po prostu z czystosci produktu, tolerancji uzytkownika oraz sugestii "mordo 3cmc X jest szypsze od 3cmc Y".
Czy ty w ogóle czytasz posty, na które odpisujesz? Mam wrazenie ze tylko pierwsze 3-4 slowa i odpowiadasz na to co ci sie wydaje że tam jest napisane.
Tak jak benek mówił, cycki opadaja i ręce też.
koniec offtopu.