Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dopal jako App???
13.10.2022, 07:32
Wiadomo. Trzeba jednak pamietac, ze fantazja to co innego niz glupota 😎 To tak celem sprostowania, zeby inni widzieli obraz z roznej perspektywy 😎 A co do fantazji, to tam u Ciebie chyba jakis 'bursztynek, bursztynek' zostal znaleziony 😎
13.10.2022, 07:40
Żaden bursztynek.
To DIAMENT. 😎
A diamentem tym jest tak zwana wszczemjężliwość.
Co do tematu...
Stare południowo-północne porzekadło mówi:
NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH
Tylko ludzie bywają niemożliwi. 😋
To DIAMENT. 😎
A diamentem tym jest tak zwana wszczemjężliwość.
Co do tematu...
Stare południowo-północne porzekadło mówi:
NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH
Tylko ludzie bywają niemożliwi. 😋
13.10.2022, 07:44
Nie wypowiadałem się, ale popieram słowa Beeniepatu przecież ty musisz coś napierdalać, albo nie kumasz co ludzie do ciebie piszą i nie kumasz co ty wypisujesz hehe na trzeźwo bys to przeczytał to niektóre posty to nawet sensu nie maja to raz dwa niektóre to się nie da czytać... piszesz jak byś był polonista , a piszesz takie smieci jak OHAPOWIEC hehe kaja monar najlepszy detox.
13.10.2022, 07:44
@"Kaja Buza" dobrze rozumiem, że chcesz żebym powstawała apka dopal?Czy zajebany w akcji jestem i źle zrozumiałem twój wątek
UltraKsiężyc ogólnie zaczęło się od aplikacji do robienia strony w formie takiej apki jak w wątku.
Ale, że temat się dzięki Wariacikom rozkręcił do rangi aplikacji za kilkaset koła, no to tańczymy. 🤣🤣
Ale, że temat się dzięki Wariacikom rozkręcił do rangi aplikacji za kilkaset koła, no to tańczymy. 🤣🤣
Żeby była jasność:
Nigdy w życiu nie brałem narkotyków, od alkoholu nawet stroniłem odkąd wypiłem pierwsze piwo. Całe! Skończyło się to dwutygodniowym detoksem na oddziale zamkniętym, rokiem w ośrodku zamkniętym i następnymi 3 latami terapią dochodzacą.
Jestem czysty jak krokodyla łza.
😎
Nigdy w życiu nie brałem narkotyków, od alkoholu nawet stroniłem odkąd wypiłem pierwsze piwo. Całe! Skończyło się to dwutygodniowym detoksem na oddziale zamkniętym, rokiem w ośrodku zamkniętym i następnymi 3 latami terapią dochodzacą.
Jestem czysty jak krokodyla łza.
😎
13.10.2022, 09:36
Dobra. 😎
To kiedy oficjalna appka?
Można by zrobić dodatkowo taką funkcję bezpośrednich zakupów u Partnerów.
DOPALLEGRO 😎😎😎
Szybko, sprawnie i poprawnie 🥳🥳
To kiedy oficjalna appka?
Można by zrobić dodatkowo taką funkcję bezpośrednich zakupów u Partnerów.
DOPALLEGRO 😎😎😎
Szybko, sprawnie i poprawnie 🥳🥳