Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
No siema!
19.04.2022, 11:41
Cześć,
Po raz wtóry, czemu po raz kolejny musze się przedstawiać i nie moge sie wypowiedzieć w innym wątku? Czy może nie ogarniam za dobrze forum i coś popierdoliłem wcześniej? Mam za sobą solidny ciąg na serniczku, ale to nie jest aż tak szkodliwe na orient w rzeczywistości ?
Po raz wtóry, czemu po raz kolejny musze się przedstawiać i nie moge sie wypowiedzieć w innym wątku? Czy może nie ogarniam za dobrze forum i coś popierdoliłem wcześniej? Mam za sobą solidny ciąg na serniczku, ale to nie jest aż tak szkodliwe na orient w rzeczywistości ?
Nie wiem, nie znam, to nie moje.
19.04.2022, 13:31
(19.04.2022, 11:41)Pickle napisał(a): Cześć,
Czesc
To kulturalne forum jest i najpierw trzeba sie przedstawic cos napisac o sobie i wogole.
Chyba troche jest szkodliwe na orient twojej rzeczywistosci
pozdrawiam abdul
19.04.2022, 17:54
(19.04.2022, 13:31)abdul napisał(a): Czesc
To kulturalne forum jest i najpierw trzeba sie przedstawic cos napisac o sobie i wogole.
Chyba troche jest szkodliwe na orient twojej rzeczywistosci
pozdrawiam abdul
No w sumie, fakt. Warto sie przedstawić:
Jestem internetowym korniszonem.
Lubię czasem trochę alfa, a czasem trzycymycy, a czasem sernik.
Nie lubię za często, bo „kto nie robi przerwy ten traci nerwy” jak ktoś kiedyś gdzieś napisał, a ja go cytuje (i pozdrawiam jeśli gdzieś tu jest).
?
Nie wiem, nie znam, to nie moje.
19.04.2022, 20:41
Elo siema
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki