Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
JWH-210 - Opinie o produkcie.
12.10.2022, 18:49
1:5 zrób, a potem sobie dorobisz podkładem jak za mocne w co wątpię, możesz wstawić foto tego sortu ?
12.10.2022, 18:58
Mówiłem mu ale on się boi palić proch jak przeżył już raz śmierć po vapo am-2201 
Po wstępnych testach ziomek mówi że 0.1g na 1g damiany i wymieszaniu w samarce prochu razem z podkładem nie klepie go, ale on pali butinace więc może to być spowodowane jego tolerancją, jutro ja to stestuje tylko dwa razy mocniejsze a mam praktycznie zerową tolerancje więc będę mógł dać obiektywną opinię

Po wstępnych testach ziomek mówi że 0.1g na 1g damiany i wymieszaniu w samarce prochu razem z podkładem nie klepie go, ale on pali butinace więc może to być spowodowane jego tolerancją, jutro ja to stestuje tylko dwa razy mocniejsze a mam praktycznie zerową tolerancje więc będę mógł dać obiektywną opinię
12.10.2022, 20:24
Niech nie pierdoli i zapali odrobinke prochu, kuźwa to jest JWH lajtowe, a nie jakaś AM2201
Dawaj, namów go bo musze wiedzieć czy to klepie
Dawaj, namów go bo musze wiedzieć czy to klepie
No to grubo heh ja przez przypadek od flight jak suszyłem jego adb i palcem przemieszalem nie zwróciłem uwagi ze mialem jakies okruszki dosłownie nie wiem 000.1g haha i to zapaliłem na papierosie haha to niech zapali to i wtedy będzie pięknie z nim hehe 
Ps.to było zapalone nieświadomie i sam proch dosłownie śladowa ilość, co maczanki z jego shit 1:10 nigdy mnie mega mocno nie zamotaly , jak ten nieświadomy okruszek
Ps.ja nie pale od 7 lat by nie było, czasami rzadko jak byl nowy kanna testowałem by mieć swoja opinie nie szczurów

Ps.to było zapalone nieświadomie i sam proch dosłownie śladowa ilość, co maczanki z jego shit 1:10 nigdy mnie mega mocno nie zamotaly , jak ten nieświadomy okruszek
Ps.ja nie pale od 7 lat by nie było, czasami rzadko jak byl nowy kanna testowałem by mieć swoja opinie nie szczurów
12.10.2022, 20:35
Jutro sam zapale prochu, ziomek ma raka płuc nie chce go jeszcze bardziej truć i tak staram się mu zawsze ogarniać zioło z pod lampuna jak nie ma maczanki na butinace żeby może mu się poprawił stan zdrowia
15.10.2022, 19:08
SztywnyMisza
Wypada tak że jak nabiłem damiane i prochu grubo bo z około 40-50mg... I efekty na granicy placebo buch z lufki zioła lepiej kopie a z bonga to już całkiem bez podjazdu, moim zdaniem nie aktywne://
Wypada tak że jak nabiłem damiane i prochu grubo bo z około 40-50mg... I efekty na granicy placebo buch z lufki zioła lepiej kopie a z bonga to już całkiem bez podjazdu, moim zdaniem nie aktywne://
15.10.2022, 19:13
Kurde straszna lipa spodziewałem sie czegoś lepszego no cóż dzięki za szczerą opinie
16.10.2022, 16:52
lipa jak zobaczyem na stronie myslaem e to cos ciekawego ale niestety
Aladeen
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki