Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6-APB - Opinie o produkcie.
15.10.2022, 23:43
SztywnyMisza z prostej przyczyny. Dzialanie IV jest zawsze loteria. W przypadku zanieczyszczonego zbytnio tematu, walac go IV juz nie ma szans na zadne ruchy
6apb jest zawsze watpliwa substancja
6apb jest zawsze watpliwa substancja
YOUR ATTORNEY
16.10.2022, 00:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.10.2022, 00:43 przez SztywnyMisza.)
waliem alfe pvp,phip hexa osiedlaki jakies iv i dalej żyje a ty mi mówisz o watpilowsci czy tam zanieczyszczeniu towaru xDD o to sie nie przejmuje myslalem ze raczej chodzi ci że faza będzie znikoma
16.10.2022, 08:28
SztywnyMisza fair enough. Jak myslisz, ze jestes dla mnie kozakiem bo tak walisz, to nie. Nie pogratuluje Ci 😎 Bezmyslne takie podejscie, ale Twoje i nic mi do tego. Abstrahujac od bezposredniego wplywu substancji na mozg, przy 6apb rush jest opozniony przy iv. Wiec ta droga jest po prostu bez sensu, bo nie daje tego czego oczekuje sie przy IV. Kopniecia 'instant' i natychmiastowego efektu "wow"
YOUR ATTORNEY
17.10.2022, 10:21
Piszecie, że dawkowanie z tej tabelki jest zaniżone. To założyć można, że o ile procent zaniżone ? Oczywiście najpierw sprawdzane będą mniejsze dawki.
17.10.2022, 10:26
fiodor to nie tak, ze zanizone. Jest to orientacyjne dawkowanie dla 6apb w postaci kwasu solnego (najpewniej!). Bursztynian ma mniej samej substancji w sobie. Nigdy jednak nie wiadomo ile to jest. Dlatego lepiej jest podazac za dawkowaniem wskazanym w tabelce, na pierwsze spotkanie z substancja. Dodatkowo 6apb potrafi sie ladowac do 2h, dlatego nie mozna oceniac efektu przed uplywem takiego czasu
YOUR ATTORNEY
17.10.2022, 10:40
Ok rozumiem, a wiesz może czy Esco ma HCl czy bursztynian ? Albo ktoś inny może podzieli się takim info ?
17.10.2022, 10:46
Wszedzie lata teraz succinate - wiec watpie by u Esco bylo inaczej. Niemniej nie pobieralem jeszcze i 100% pewnosci nie mam
YOUR ATTORNEY
17.10.2022, 11:16
6apb dorzucanie to tak bez sensu... Faza jest dluga i po niej afterglow a nie chec na dorzutki jak po ketonach. To czysci z sero, wiec dorzutki nie beda dawac spektakularnych efektow
YOUR ATTORNEY