Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
19.10.2022, 15:40
Witam
Dostępność :
4cmc jest
3cmc Bandit jest
3cmc pablo jest
Analog hexen jest
Cherry jest
Mdphp jest
Aphip jest
Eutylon jest
JWH - 210 jest
6 - APB jest
3cmc Guzman BRAK
Apvp BRAK
Dostępność :
4cmc jest
3cmc Bandit jest
3cmc pablo jest
Analog hexen jest
Cherry jest
Mdphp jest
Aphip jest
Eutylon jest
JWH - 210 jest
6 - APB jest
3cmc Guzman BRAK
Apvp BRAK
20.10.2022, 10:32
Witam
PRODUKT JWH210 ZOSTAŁ WYCOFANY Z OFERTY
Dostępność :
4cmc jest
3cmc Bandit jest
3cmc pablo jest
Analog hexen jest
Cherry jest
Mdphp jest
Aphip jest
Eutylon jest
6 - APB jest
3cmc Guzman BRAK
Apvp BRAK
PRODUKT JWH210 ZOSTAŁ WYCOFANY Z OFERTY
Dostępność :
4cmc jest
3cmc Bandit jest
3cmc pablo jest
Analog hexen jest
Cherry jest
Mdphp jest
Aphip jest
Eutylon jest
6 - APB jest
3cmc Guzman BRAK
Apvp BRAK
20.10.2022, 19:28
Escobar ,przyjacielu, chciałbym Ci podziękować za te wszystkie dobroci, które ślesz dla nas w zamówieniach jak i w formie darów dla upośledzonych😎
Dziękuję Tobie oraz każdemu z osobna z Twojej ekipy🤗💪
Wiem, że żadne słowa nie będą nigdy odzwierciedlać trudu i pracy jaki wkładacie w zadowolenie klienta, bo wiem, że właśnie to jest dla was jednym z priorytetów❤️
W zeszłym tygodniu otrzymałem od Ciebie 20 gramów wysokiej jakości towaru.
Tak, 20 jebanych gramów turbotowaru🤗
ZA DARMO😎
450zł tak o, za free❤️
----------------------------------------------
Po co piszę tego posta? Przede wszystkim aby wyrazić swoją wdzięczność, ale też zwrócić uwagę i zmotywować ludzi odbierających darmoszkę i nie dających nic w zamian.
W ostatnim czasie bardzo się rozluźniło na forum i wpada coraz to mniej recenzji produktów odbieranych z nagród. Nie podoba mi się to.
Escobar poświęca swój czas, pieniądze, jest olbrzymie zaangażowanie aby to forum istniało i miło by było abyśmy ze swojej strony pokazali, że te nagrody, ta darmoszka nadal ma sens i jest w tym cel.
Mi bynajmniej nadal zależy i nadal robię co trzeba aby opinie w miarę rzetelnie i na bogato wlatywały na forum po testach.
A tak przy okazji, to dzisiaj dostałem decyzję.
Przyznali mi dodatek dopalaczowy🤭
Znaczy węglowy😎
Przyjdzie przelew, poleci mail😎
Dziękuję Tobie oraz każdemu z osobna z Twojej ekipy🤗💪
Wiem, że żadne słowa nie będą nigdy odzwierciedlać trudu i pracy jaki wkładacie w zadowolenie klienta, bo wiem, że właśnie to jest dla was jednym z priorytetów❤️
W zeszłym tygodniu otrzymałem od Ciebie 20 gramów wysokiej jakości towaru.
Tak, 20 jebanych gramów turbotowaru🤗
ZA DARMO😎
450zł tak o, za free❤️
----------------------------------------------
Po co piszę tego posta? Przede wszystkim aby wyrazić swoją wdzięczność, ale też zwrócić uwagę i zmotywować ludzi odbierających darmoszkę i nie dających nic w zamian.
W ostatnim czasie bardzo się rozluźniło na forum i wpada coraz to mniej recenzji produktów odbieranych z nagród. Nie podoba mi się to.
Escobar poświęca swój czas, pieniądze, jest olbrzymie zaangażowanie aby to forum istniało i miło by było abyśmy ze swojej strony pokazali, że te nagrody, ta darmoszka nadal ma sens i jest w tym cel.
Mi bynajmniej nadal zależy i nadal robię co trzeba aby opinie w miarę rzetelnie i na bogato wlatywały na forum po testach.
A tak przy okazji, to dzisiaj dostałem decyzję.
Przyznali mi dodatek dopalaczowy🤭
Znaczy węglowy😎
Przyjdzie przelew, poleci mail😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
21.10.2022, 23:07
kot_kreskowy w mopsie można szarpnąć nawet 3000 na węgiel i oznajmiam że będę czuła się w pełni zobowiązana do napisania recenzji za nagrodę tylko że się nie zanosi narazie ale jak coś zamówię też skrobne cosik
22.10.2022, 01:21
Witam!
Przed pierwszym zamówieniem od Escobar Store po wszystkich tych pozytywnych komentarzach tutaj odnosiłem wrażenie że to ich opłacane forum z opłacanymi klakierami na dobre opinie, ale okazało się że faktycznie:
Bezpieczeństwo: 10/10
Jakość :10/10 (zamawiane cherry i 3 cmc bandit i moim zdaniem oba prima sort)
Szybkość wysyłki: w moim wypadku zawsze najniższa z podanych ilość dni roboczych więc 11/10
Kontakt: bez zbędnego pier**lenia, jak była jakaś nieścisłość to szybko wyjaśniona przez szefa, tak jak ma być 10/10
Dodam że złożyłem 4 zamówienia i wszystkie tak samo wbiją się w powyższe opinie.
Polecam!
Przed pierwszym zamówieniem od Escobar Store po wszystkich tych pozytywnych komentarzach tutaj odnosiłem wrażenie że to ich opłacane forum z opłacanymi klakierami na dobre opinie, ale okazało się że faktycznie:
Bezpieczeństwo: 10/10
Jakość :10/10 (zamawiane cherry i 3 cmc bandit i moim zdaniem oba prima sort)
Szybkość wysyłki: w moim wypadku zawsze najniższa z podanych ilość dni roboczych więc 11/10
Kontakt: bez zbędnego pier**lenia, jak była jakaś nieścisłość to szybko wyjaśniona przez szefa, tak jak ma być 10/10
Dodam że złożyłem 4 zamówienia i wszystkie tak samo wbiją się w powyższe opinie.
Polecam!
22.10.2022, 22:14
Wczoraj odebrałem paczkę z nagrodą za aktywność.
Standard pakowania, nadal na najwyższym poziomie. Można być spokojnym o ryzyko wpadki paczki, jest bliskie zeru przy takim BHP
Standard pakowania, nadal na najwyższym poziomie. Można być spokojnym o ryzyko wpadki paczki, jest bliskie zeru przy takim BHP
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
22.10.2022, 22:15
Esco pod tym względem ma zawsze najwyższy poziom
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki