Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
Nie próbowałem 3cmc Pablo, więc się nie wypowiem jak porównanie, ale Bandit robi robotę na 100%. Jak dla mnie jest prima sort więc póki jest to nie sprawdzam nic innego.
Moje porównanie do Pablo Cherry - Bandit mocniejszy i na pewno mocniej speeduje, ale sposób działania praktycznie taki sam. Jak dla mnie Cherry idealne pod imprezę gdzie nie chcesz żeby ktokolwiek się dowiedział że coś było, a Bandit dla mocniejszych wrażeń. No i oczywiście oba nadają się na orgie
Edit: jeszcze informacja dla kogoś kto nie zna substancji, bo sam niedawno się nad tym zastanawiałem - na jakim poziomie speeduje takie 3cmc Bandit? To nie tak że szczękę chce wyjebać z zawiasów i biegasz bez celu, bardziej tak że ewentualnie żona zapyta "A co Ty kurwa tak żwawo chodzisz?"
Moje porównanie do Pablo Cherry - Bandit mocniejszy i na pewno mocniej speeduje, ale sposób działania praktycznie taki sam. Jak dla mnie Cherry idealne pod imprezę gdzie nie chcesz żeby ktokolwiek się dowiedział że coś było, a Bandit dla mocniejszych wrażeń. No i oczywiście oba nadają się na orgie
Edit: jeszcze informacja dla kogoś kto nie zna substancji, bo sam niedawno się nad tym zastanawiałem - na jakim poziomie speeduje takie 3cmc Bandit? To nie tak że szczękę chce wyjebać z zawiasów i biegasz bez celu, bardziej tak że ewentualnie żona zapyta "A co Ty kurwa tak żwawo chodzisz?"
23.10.2022, 12:39
(22.10.2022, 14:51)wwojtuss napisał(a): jak ma sie 3cmc bandit do 3cmc pablo? moglby ktos, kto probowal tego i tego, zestawic te dwa sorty ze soba?
Oczywiście, pablo to moje oczko w głowie, a bynajmniej eufo w nim zawarte🔥
W bandycie eufo jest i to nawet wysokie, ale odczuć je można tylko na początku bo później faza przechodzi w samego speeda. Sam speed jest przyjemny i nienachalny, myślę że bliżej mu do "bardzo mocnej motywacji" a niżeli do takiego czystego narkotycznego speeda. Jest przyjemnie😁
Nie ma tu tego euforycznego wypierdolenia jak przy pablo,które trwa jakby w nieskończoność.
Tutaj euforia jest tylko dodatkiem, wprawdzie wyraźnym i miłym, ale jednak dodatkiem.
Mając worek pablo ciężko jest przestać, a tu niby bandyta ale skłonny do zachamowań😉
Nie ma ciśnienia na dorzutkę i jest to dosyć odczuwalne😎 co niewątpliwie jest dużym plusem tego sortu.
Fani trójeczek będą wniebowzięci😁
Metamorfoza
dziekuje za porownanie, odczuwasz eufo przy sniffie czy mowisz o oralu?
a i taka mala poprawka, bynajmniej nie znaczy przynajmniej!!
bynajmniej mam pieniadze = nie mam pieniedzy
przynajmniej mam pieniadze = mam pieniadze
a i taka mala poprawka, bynajmniej nie znaczy przynajmniej!!
bynajmniej mam pieniadze = nie mam pieniedzy
przynajmniej mam pieniadze = mam pieniadze
Maniek napisał 25.10.2022, 13:53:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka odpowiedź" lub "Nowa odpowiedź".
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka odpowiedź" lub "Nowa odpowiedź".
25.10.2022, 07:02
Po ten sam mogę się spokojnie wypowiedzieć, bardzo dobra Trójka nie wypierdala z butów ale jest fajna euforia nie ma ze zwierzęcenia ale libido zdecydowali w górę a nie słowa ruchać można wszystko wszędzie ale można zająć się też innymi rzeczami. Speed nienachalny i do ogarnięcia. Ja jako przeżarty wojownik zdecydowanie zamówiłbym jeszcze raz :-D
27.10.2022, 20:51
Testowane we dwie osoby dało w sobie poczuć euforię z przeważającym speedem. Później euforia wraz z dorzutkami spada na koszt zaciekawienie i zainteresowania otaczającym światem, libido wyjebane w kosmos jak to po 3cmc. Ogólnie polecam sort nie zawiodłem się jak i druga osoba która testowała ten odczynnik
28.10.2022, 14:49
ja tam sie nie bede pierdoli w jakies konkretne recenzje
bandit to petarda a escobar to grubq szycha
kontakt 10/10
temat 9/10
a dostawa expres
niech bog go trzyma w swej opiece
bandit to petarda a escobar to grubq szycha
kontakt 10/10
temat 9/10
a dostawa expres
niech bog go trzyma w swej opiece
07.06.2023, 19:56
Dostalem info, ze moj ziomek odebral dzis temacik. Po pierwszym kontakcie uwaza, ze towar jest top - prawilna trojeczka. Bezwonne, suchutkie i czyste krysztaly. Ponoc szczypie w nos, a juz 50mg daly wyrazny dopaminowy rush - zobaczymy co powie po dalszych testach. Ale jest podjarany
YOUR ATTORNEY
07.06.2023, 23:31
Dobra trojeczka musi szczypac ale kazdy wie w co to szczypanie sie zara przemieni ))))
08.06.2023, 03:09
Nie. Dobra 3 wcale nie musi szczypać.
Ładne kamyki Beeniepatu , poprzednik był mocnym dzikiem i z tego co piszesz, nadal bandyta jest w formie. Czekamy na więcej info😁
Ładne kamyki Beeniepatu , poprzednik był mocnym dzikiem i z tego co piszesz, nadal bandyta jest w formie. Czekamy na więcej info😁
Metamorfoza
08.06.2023, 20:50
No bandyta robił dobrą robotę wcześniej, wygląda zacnie, więc trzeba będzie stratować ponownie