Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dożywotni Detox by Kaja
10.10.2022, 15:07
😎 Zgadujemy. 😎
Albo zarzuca, że ćpam oporowo tak naprawdę.
Albo coś odnośnie samego wątku i zamysłu.
Albo coś o odklejkach.
.
Tego się nie dowiem, ale daje se Chuja w talary pociąć, że nie ma to ani odrobiny pozytywnego VIBE'u. 🤣
Albo zarzuca, że ćpam oporowo tak naprawdę.
Albo coś odnośnie samego wątku i zamysłu.
Albo coś o odklejkach.
.
Tego się nie dowiem, ale daje se Chuja w talary pociąć, że nie ma to ani odrobiny pozytywnego VIBE'u. 🤣
10.10.2022, 15:33
Jprdl, @"PUDZILLA" i @"Kaja Buza" czy Wy macie naprawdę 12 lat??? Kurwa, wiecznie jeden drugiemu coś...
Najgorsze jest to, że żodyn, kurwa żodyn z was nie chce odpuścić. Do tej pory myślałem, że najbardziej zawziętymi ludźmi na tej planecie są kaszubi. Myliłem się.
Nie możecie dać na luz?
Nauczcie się przebaczać.
Najgorsze jest to, że żodyn, kurwa żodyn z was nie chce odpuścić. Do tej pory myślałem, że najbardziej zawziętymi ludźmi na tej planecie są kaszubi. Myliłem się.
Nie możecie dać na luz?
Nauczcie się przebaczać.
10.10.2022, 15:54
jak pójdzie na min. 12miesięczny odwyk, udokumentowany oczywiście, wtedy jest szansa, że zmienie stanowisko w tej sprawie
ja nie mam 12 lat, żeby mydlić mi oczy, jakimiś dożywotnimi detoxami
ja nie mam 12 lat, żeby mydlić mi oczy, jakimiś dożywotnimi detoxami
kot_kreskowy ale ja tylko odpowiedziałem w założonym przez siebie wątku, to co szczerze uważam. Nie jest to pozytywna postać tego forum.
Teraz będzie pisał i pisał, a ja już go skreśliłem dawno. Także jego słowa... Damskie się nie liczy o!! 🤗
Teraz będzie pisał i pisał, a ja już go skreśliłem dawno. Także jego słowa... Damskie się nie liczy o!! 🤗
11.10.2022, 01:22
Niestety. Z przyczyn ode mnie nie zależnych, byłem zmuszony chwilowo wstrzymać detox.
Nie, żebym się ućpjał. Pewne, że tak to ujmę poprawki muszę wprowadzić do programu "Detox". 😎.
Jeszcze tu wrócę!
Jeszcze tu wrócę!
27.10.2022, 13:22
musiał zwalić knadzkę, na trzeźwo nie to samo nie mógł się powstrzymać ahhh hihihi hihi hi