Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dożywotni Detox by Kaja
29.10.2022, 01:09
mela na morde za mydlenie oczu od początku
dozywotni o kurwa, nie miec emerytury i mowic cos o dozywotnich procesach, to trzeba by rzeczywiscie wyplukanym i bezsilnym na rzeczywistosc
ćpunowi wierzyć, to gorzej niż tarot i wróżby, a gorzej dlatego, że w jednym przypadku gdy skończą się środki, przestanie ci on dawać radość i satysfakcje, a w drugim nie
dozywotni o kurwa, nie miec emerytury i mowic cos o dozywotnich procesach, to trzeba by rzeczywiscie wyplukanym i bezsilnym na rzeczywistosc
ćpunowi wierzyć, to gorzej niż tarot i wróżby, a gorzej dlatego, że w jednym przypadku gdy skończą się środki, przestanie ci on dawać radość i satysfakcje, a w drugim nie
29.10.2022, 10:01
Ile razy sie towar wysypalo miesiac przerwy kilka piwek cpaja to tez sie zrobi i chuj bombki detox strzelil xD
29.10.2022, 12:29
(11.10.2022, 01:22)Kaja Buza napisał(a):Niestety. Z przyczyn ode mnie nie zależnych, byłem zmuszony chwilowo wstrzymać detox.Nie, żebym się ućpjał. Pewne, że tak to ujmę poprawki muszę wprowadzić do programu "Detox". 😎.
Jeszcze tu wrócę!
Kurwa dwa czy 4 posty wyżej masz napisane do czego piszę, a ty mnie pytasz o co mi chodzi haha oj kaja kaja , a co do ucpania się i że sample nie dasz to dobry typ jestes.. raz oddałeś mi swoje sample co sam się przybiłeś że dasz ja ci nie kazałem mi dawac ich , oraz za co ci podziękowałem w poście. Ale zabrany ladnie jestes hehe