Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dożywotni Detox by Kaja
30.10.2022, 08:27
Cześć.
.
Wstałem dziś rano i zapytałem sam siebie:
DOKĄD ZMIERZASZ??
.
I szukam odpowiedzi.
.
furiat chyba Ty! 😁
Szyderca każda przekazana wygrana, komukolwiek była dla mnie ogromną przyjemnością, że mogę chociaż tyle zrobić dla drugiego człowieka. ☺️
.
Kurwa... Kocham Was Wariaty, ale muszę na jakiś czas zrezygnować z Forum, żeby poukładać sobie w życiu i w głowie.
.
Za wszystko dobre DZIĘKUJĘ.
.
Za krzywe jazdy, jeśli kogoś uraziły ogromnie PRZEPRASZAM.
.
Trzymaj Fason Mordo! ❤️
.
Wstałem dziś rano i zapytałem sam siebie:
DOKĄD ZMIERZASZ??
.
I szukam odpowiedzi.
.
furiat chyba Ty! 😁
Szyderca każda przekazana wygrana, komukolwiek była dla mnie ogromną przyjemnością, że mogę chociaż tyle zrobić dla drugiego człowieka. ☺️
.
Kurwa... Kocham Was Wariaty, ale muszę na jakiś czas zrezygnować z Forum, żeby poukładać sobie w życiu i w głowie.
.
Za wszystko dobre DZIĘKUJĘ.
.
Za krzywe jazdy, jeśli kogoś uraziły ogromnie PRZEPRASZAM.
.
Trzymaj Fason Mordo! ❤️
16.11.2022, 18:18
No właśnie!!!
Kto mi się włamał na konto i jakieś odklejone akcje markuje, że niby moje?😂
Chochlik a jak tam Twoje plany o detoxie? 😎
Kto mi się włamał na konto i jakieś odklejone akcje markuje, że niby moje?😂
Chochlik a jak tam Twoje plany o detoxie? 😎
18.11.2022, 18:35
Ja detox 4 dzien i sie smieje ze beda cpac a ja bede piwko pil i sie jutro dobrze czuł 😈
Szatan69 u mnie właśnie po alko się pojawiał największy głód RC.
Bez kitu, hamunce puszczały całkiem. Ile razy ja wówczas (pod wpływem alkoholu) zamawiałem substancji których na trzeźwo się bałem, a później trzeźwiałem i takie:
"kjerwa, przecież ja tego i tak nie jebne".
Bez kitu, hamunce puszczały całkiem. Ile razy ja wówczas (pod wpływem alkoholu) zamawiałem substancji których na trzeźwo się bałem, a później trzeźwiałem i takie:
"kjerwa, przecież ja tego i tak nie jebne".
😄😄😄