Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP Powder
04.11.2022, 10:38
Sklep : Desinger
Produkt : Alfa proch
Zdjecie:
Opis : mona alfa jedna z najlepszych jakie jadłem, moc jest duża i czuć to już po zapachu i podczas wciągania, zapomnialem spróbować vapo, sniff wleciał z predkośią światła po czym wyłączył myślenie, zatem czas na zabawe czas znika nie wiedziałęm czy 1 czy 2 noc w pewnym momencie można śmigać kapucyna w rytm muzyki techno, w dodatku popadłem w zapomnienie przy tworzeniu jakichś projektów czy rymów pod koniec, przy dociąganiu brak zwała wiadomo włączają się utrudnienia dlatego raz zdażyło mi się naszczać do butelki \o/ droga do wc okazała się groźna, w pewnym momenie przytkało mi uszy mocno ale pamietam że ogarnąłem jakąs pozycje ustawienie głowy że znikło w trymiga, serce zdrowe wiec ani razu nie zakołatało ale tak już mam, kończąc ten essej rymem skończyłem wór a to znak że możesz zamawiać jej w brud, desinger rzuca tematem cool sprawdz sam zamów se z gram temat spoko zapal se jej z dzidy srogo lub per odbyt ostra jazda spojrz na niebo świeci tam moja gwiazda XD~
Czas działania : 45 min
Moc : 4/5
Faza : 4+/5
Ogólnie 4+/5
pozdr yalas
Produkt : Alfa proch
Zdjecie:
Opis : mona alfa jedna z najlepszych jakie jadłem, moc jest duża i czuć to już po zapachu i podczas wciągania, zapomnialem spróbować vapo, sniff wleciał z predkośią światła po czym wyłączył myślenie, zatem czas na zabawe czas znika nie wiedziałęm czy 1 czy 2 noc w pewnym momencie można śmigać kapucyna w rytm muzyki techno, w dodatku popadłem w zapomnienie przy tworzeniu jakichś projektów czy rymów pod koniec, przy dociąganiu brak zwała wiadomo włączają się utrudnienia dlatego raz zdażyło mi się naszczać do butelki \o/ droga do wc okazała się groźna, w pewnym momenie przytkało mi uszy mocno ale pamietam że ogarnąłem jakąs pozycje ustawienie głowy że znikło w trymiga, serce zdrowe wiec ani razu nie zakołatało ale tak już mam, kończąc ten essej rymem skończyłem wór a to znak że możesz zamawiać jej w brud, desinger rzuca tematem cool sprawdz sam zamów se z gram temat spoko zapal se jej z dzidy srogo lub per odbyt ostra jazda spojrz na niebo świeci tam moja gwiazda XD~
Czas działania : 45 min
Moc : 4/5
Faza : 4+/5
Ogólnie 4+/5
pozdr yalas
04.11.2022, 11:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2022, 11:54 przez kot_kreskowy.)
Nie chcę wiedzieć co byś zrobił gdyby dwójka przycisnęła🤣
Dawno nie widziałem alfy w prochu...
Jakie czasy lotu?Yalasek
Dawno nie widziałem alfy w prochu...
Jakie czasy lotu?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.11.2022, 11:56
zabezpieczam się przed 2, wcześniej i w trakcie nie przyciśnie, czasy rekordowe kot_kreskowy
14.11.2022, 07:48
Aphip wygląd biały proch,można znaleźć w nim drobne kryształki.Dawkowanie 20mg do 50mg
Aplikacja sniff,do vapo również się nadaje
Sniff wjeżdża po około 10/15 minutach nie jest to nachalny wjazd w porównaniu do innych alf.Działanie sortu czuć lekką euforie z przewagą speed
Czas działania zamyka się w niecałą godzinę
Dorzutki działają
Ogólna ocena 7/10
Aplikacja sniff,do vapo również się nadaje
Sniff wjeżdża po około 10/15 minutach nie jest to nachalny wjazd w porównaniu do innych alf.Działanie sortu czuć lekką euforie z przewagą speed
Czas działania zamyka się w niecałą godzinę
Dorzutki działają
Ogólna ocena 7/10
16.02.2023, 21:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.02.2023, 21:45 przez Lifeisbrutal.)
Odczynnik aktywny
Sort czysty z małymi grudkami.
Alfa ma moc i potencjał jednak czegoś jej brakuje.Co do vapo chmurki lecą jak na niebie xd.Jeśli chodzi o działanie to alfa bardzo euforyczna.Dawki zaczynałem od 50 mg tak dla bezpieczeństwa.Zawsze lepiej zachować ostrożność.
Jeśli chodzi o vapo co do dawek nie wypowiem się bo ziomek testował w taki sposób.
Czas działania godzinka u mnie jeżeli chodzi sniff.Ziomka po chmurach wzięło mocno sam się zastanawiał czy jest to chumura od vapo czy to on jest w chmurze xDD
Sort czysty z małymi grudkami.
Alfa ma moc i potencjał jednak czegoś jej brakuje.Co do vapo chmurki lecą jak na niebie xd.Jeśli chodzi o działanie to alfa bardzo euforyczna.Dawki zaczynałem od 50 mg tak dla bezpieczeństwa.Zawsze lepiej zachować ostrożność.
Jeśli chodzi o vapo co do dawek nie wypowiem się bo ziomek testował w taki sposób.
Czas działania godzinka u mnie jeżeli chodzi sniff.Ziomka po chmurach wzięło mocno sam się zastanawiał czy jest to chumura od vapo czy to on jest w chmurze xDD
17.02.2023, 10:56
ProducentRC Dlatego chcę zrobić porównanie,ale nie ma aktualnie z tego co patrzyłem aphip u Escobara
17.02.2023, 11:17
Alfa Escobara phip byla ładnie skrystalizowana, ktoś nie w temacie mógłby nie odróżnić jej od cmc, a jak siekala... Moim zdaniem ta designer ma 70% mocy alfy escobarowej
17.02.2023, 11:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2023, 11:48 przez Lifeisbrutal.)
Też tak oceniam z ziomkiem 7/10 tą alfę,ale od Escobara nie mieliśmy okazji testować bo nie ma jej na ten moment.Ale jego ostro wzięło po vapo trzeba przyznać
17.02.2023, 11:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2023, 11:50 przez ProducentRC.)
Pffd vapo od designer to jak zabawa dla dzieci... Spróbuj 40mg vapo w żarówce odpowiednio vapujac, to dopiero miażdży, nigdy więcej niz 1g nie dałem rady w 24h przerobić, a latałem wyrurbiony jak rakieta w każdym momencie trwania fazy
Jedynie od nich broma w prochu polecam a poza tym to szit
Jedynie od nich broma w prochu polecam a poza tym to szit