Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MushUP
06.11.2022, 02:15
Witam Panowie zastanawiam się nad kupnem MushUp Mind and body up powder?
Czy faktycznie to w jakiś sposób pomaga?
i co wy myślicie na ten temat?
____
JAK DZIAŁA MUSHUP?
BADANIA DOWODZĄ POTENCJALNYCH WŁAŚCIWOŚCI PRZECIWNOWOTWOROWYCH ORAZ POZYTYWNYCH EFEKTÓW W LECZENIU CUKRZYCY, A TAKŻE CHORÓB UKŁADU KRWIONOŚNEGO I ODDECHOWEGO.
Soplówka jeżowata
Niweluje stres oraz objawy zmęczenia. Pomaga w koncentracji, zapamiętywaniu, a także wspomaga kreatywność.
Maczużnik bojowy
Poprawia ogólną wydolność organizmu. Wpływa pozytywnie na układ nerwowy i popęd seksualny.
Źródło :
Czy faktycznie to w jakiś sposób pomaga?
i co wy myślicie na ten temat?
____
JAK DZIAŁA MUSHUP?
BADANIA DOWODZĄ POTENCJALNYCH WŁAŚCIWOŚCI PRZECIWNOWOTWOROWYCH ORAZ POZYTYWNYCH EFEKTÓW W LECZENIU CUKRZYCY, A TAKŻE CHORÓB UKŁADU KRWIONOŚNEGO I ODDECHOWEGO.
Soplówka jeżowata
Niweluje stres oraz objawy zmęczenia. Pomaga w koncentracji, zapamiętywaniu, a także wspomaga kreatywność.
Maczużnik bojowy
Poprawia ogólną wydolność organizmu. Wpływa pozytywnie na układ nerwowy i popęd seksualny.
Źródło :
Kod:
https://mushup.com/produkty/
06.11.2022, 18:40
nie wiem co to jest pierwszy raz słyszę
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
06.11.2022, 19:53
A ja już nakręcony, że potrzebujesz mushup'a ale w sensie klipu z urywków różnych filmów itp. do piosenki co to często jest praktykowane w rapsach.
🤣🤣🤣
🤣🤣🤣
09.12.2022, 22:22
Wszędzie grzyby, według mnie grzyby to przybysze z innej planety - takie ufoludki
10.12.2022, 20:30
ściągam buta grzyb
idę się wylać grzyb
a tak wgl jak to poprawia popęd seksualny to chyba coś muszę wypróbować bo coś ostatnio nie mam ochoty na sex
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki