Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolekcja Chemii No Love
07.11.2022, 19:20
Mi akurat wydane pieniądze na growkity pomogły bardzo, poukładałem sobie w głowie po Golden Teacherach co tak naprawdę w życiu się liczy
07.11.2022, 19:25
(07.11.2022, 19:19)beeniepatu napisał(a): @"Kaja Buza" kazdy. I zadna taka historia z dupy tego nie zmieni 😎
A co z ludźmi którzy używają narkotyki do na przykład pracy?
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
07.11.2022, 19:29
Sorry że odpowiadam nie pytany ale branie dragów w pracy to bardzo zły pomysł później bez nich nie jest się w stanie pracować, wiem z doświadczenia, jak pracowałem każdy miesiąc zaczynałem pobierając 250-500g klefedronu, goniłem ¾ ale resztę sam jadłem w bombkach, ale pracowałem za a dwóch
07.11.2022, 19:37
(07.11.2022, 19:29)beeniepatu napisał(a): DwDPzN mowisz o kierowcach autobusow czy pracownikach doliny krzemowej, stosujacym mikrodosing?
O na przykład artystach, którzy palą trawę, żeby być bardziej kreatywnym.
Sporo aktorów bierze kokainę, a Stephen King napisał pod jej wpływem swoje największe dzieła.
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
07.11.2022, 20:03
DwDPzN bez jaj. Myslalem, ze masz na mysli ludzi uprawiajacy microdosing sajko by pobudzic kreatywnosc umyslu. A Ty o aktorach, ktorzy biora kokaine. A skoro podajesz juz przyklad Kinga, to czy przypadkiem On juz nie wali? Czy dlatego, ze znudzilo mu sie? Szkoda gadac nawet.
A w ogole to nie watek na takie rozmowy.
PS: dla mnie trawa to nie narkotyki
A w ogole to nie watek na takie rozmowy.
PS: dla mnie trawa to nie narkotyki
YOUR ATTORNEY
07.11.2022, 21:46
Beeniepatu DwDPzN
Generalnie uzależnianie pracy od używki jakiejś nie jest... Fajne.
Najpiękniejsze jest robić coś dobrze po prostu naturalnie, siłą swoich ambicji i możliwości.
Wiadomo jak jest, ale nie wyobrażam sobie przykładowo być najlepszym pracownikiem w firmie, ale dzięki i tylko gdy jestem doładowany czymś.
.
Dlatego zawsze powtarzam:
Lepiej być niezdarą, nierobem i się opierd*alać na trzeźwo, niż być ćpunem dla mistrzostwa w fachu.
😎
Generalnie uzależnianie pracy od używki jakiejś nie jest... Fajne.
Najpiękniejsze jest robić coś dobrze po prostu naturalnie, siłą swoich ambicji i możliwości.
Wiadomo jak jest, ale nie wyobrażam sobie przykładowo być najlepszym pracownikiem w firmie, ale dzięki i tylko gdy jestem doładowany czymś.
.
Dlatego zawsze powtarzam:
Lepiej być niezdarą, nierobem i się opierd*alać na trzeźwo, niż być ćpunem dla mistrzostwa w fachu.
😎
Cóż za dyskusja ciekawa! Podoba mi się to! Jestem po nocy prawie całej nieprzespanej i miałam dopisać opinię, ale nie ma już tematu o SYNT COCO?
A wiecie, że narkotyki mogą pomóc. W sensie nie ich ćpanie na potęgę, ale w sytuacjach dla kogoś stresujących, gdzie potrzeba ogromnej pewności siebie, braku jakiegoś stresu, by podjąć jakąś (od)ważną decyzję która ma mieć wpływ na przykład na całe przyszłe życie?
A oto pozostałość SPOCKO LOCKO- SYNT COCO! Sporo. Sporo za dużo! https://anonfiles.com/Keg5z9G6y1/IMG_202...102947_jpg
A wiecie, że narkotyki mogą pomóc. W sensie nie ich ćpanie na potęgę, ale w sytuacjach dla kogoś stresujących, gdzie potrzeba ogromnej pewności siebie, braku jakiegoś stresu, by podjąć jakąś (od)ważną decyzję która ma mieć wpływ na przykład na całe przyszłe życie?
A oto pozostałość SPOCKO LOCKO- SYNT COCO! Sporo. Sporo za dużo! https://anonfiles.com/Keg5z9G6y1/IMG_202...102947_jpg
08.11.2022, 11:16
Terapeutyczne stosowanie np. amfetaminy (przy ADHD) czy mdma (przy PTSD), nie jest stosowaniem narkotykow tylko terapeutycznym zastosowaniem substancji. Wiec niech nikt tu zaraz nie wyskoczy z takim argumentem.
YOUR ATTORNEY