Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Długie Teksty - sugestia
Beeniepatu
Najmocniej przepraszam, jeśli ktoś odebrał ten wątek jako jakieś jaj robienie z ludzi czy Forum.
PO PROSTU nie uważałem, że tekst, a raczej jego treść jest istotna i skopiowałem dla przykładu długi tekst, żeby wizualnie przedstawić to, co jest podmiotem sugesti. Treść nic tu nie zmienia.
SORRY
UBRANE W KOLORY. [=
Najmocniej przepraszam, jeśli ktoś odebrał ten wątek jako jakieś jaj robienie z ludzi czy Forum.
PO PROSTU nie uważałem, że tekst, a raczej jego treść jest istotna i skopiowałem dla przykładu długi tekst, żeby wizualnie przedstawić to, co jest podmiotem sugesti. Treść nic tu nie zmienia.
SORRY
UBRANE W KOLORY. [=
Beeniepatu może założysz wątek edukacyjny. I co jakiś czas jakaś mała lekcja pisowni, interpunkcji i przedstawisz wzorowo podzielony i poukładany, długi tekst? 😆😆
08.11.2022, 16:04
@"Kaja Buza" czemu ja mam to robic, skoro to Ty podajesz pomysl dzielenia tekstu, robiac to w stylu, ze cos ma byc tak a nie inaczej. Szkoda tylko, ze chujowo. To Ty po prostu jak zaczynasz cos robic to rob to dobrze albo wcale. Poprzedni moj post byl calkowicie ironiczny. Widze jednak, ze znow procesy w Twojej glowie zachodza 'poprawnie inaczej'. Pisalem Ci juz kiedys - jestes wazna postacia tego Forum. Wiec wymaga sie od Ciebie troche wiecej rzetelnego podejscia. Niestety czasem Twoja radosc sprawia, ze wyglada jakbys to Forum traktowal jako swoj folwark, gdzie mozesz robic co Ci sie podoba, bo wszystko to tak naprawde jaja. Otoz nie. Zeby Forum moglo sie rozwijac, to potrzeba powaznie do niego podchodzic. Ty nie podchodzisz powaznie, i niestety czesto konczysz z odbiorem Twojej osoby jako nieszkodliwego ale idioty. Taki Obywatel Piszczyk lub forumowy Szwejk
TAK masz rację, że czasami w jakimś poczuciu radości, euforii czy jak to nazwać, w każdym razie w dobrym nastroju lekkoduch, lajcik, bsnsik się załącza i MASZ RACJĘ, że przez niepoważne podejście do poważnych spraw wszystko zjebuje (?) bo nawet poważny temat moim zdaniem, napisany głupkowato - śmieszkówo staje się NIE poważny często, albo traktowany mniej poważnie.
Dlatego Maniek mam pytanko, dlaczego nie mogę edytować własnego wątku. Beeniepatu tak mi na ambicje wjechał, że bardzo mi zależy, żeby go poprawić.
(a może nowy lepszej jakości?)
Dlatego Maniek mam pytanko, dlaczego nie mogę edytować własnego wątku. Beeniepatu tak mi na ambicje wjechał, że bardzo mi zależy, żeby go poprawić.
(a może nowy lepszej jakości?)
SWOJĄ DROGĄ NAWET NIE MAM WIEDZY NA TEMAT POPRAWNEGO PISANIA. Teraz wygoglogowałem co to jest AKAPIT. :d
08.11.2022, 21:43
Jeśli mogę się wtrącić ?!
Po pierwsze
Nie zawsze wszyscy mają czas pisać cukierkowe wpisy
Po drugie
Jeśli tekst mnie ciekawi to i tak go czytam
Po trzecie !!!
Ciężko wymagać od naćpanych ćpunów estetyki oraz ładu i składu
Po pierwsze
Nie zawsze wszyscy mają czas pisać cukierkowe wpisy
Po drugie
Jeśli tekst mnie ciekawi to i tak go czytam