Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
09.11.2022, 15:00
Ciekaw jestem czy ten sam brązowy sort. Na stronie fotka się nie zmieniła.
A za tym brązowym Ludzie szaleli. ❤️
A za tym brązowym Ludzie szaleli. ❤️
Zamówiłem, żeby Ziomek zobaczył jaki kolor ma sort 😆 także módlmy się, żeby doszło w miarę możliwości szybko, żebym mógł Was poinformować coś o obecnej Królowej! 😄
09.11.2022, 18:42
(09.08.2022, 16:05)Gregor91 napisał(a): Pisałem, że moja wysyłka się opóźnia, w niedzielę napisał Esco o tym, że trafiłem na ten magazyn z obsuwa, a już mam w rączkach pakę z nadwyżka (wierzę na słowo, nie sprawdzałem :p) pozdrawiam
Tak się składa, że kolejna paka leci z opóźnieniem. Zamówienie w dzień X, kontakt dzień X+5, informacja, że nie wysłane i że wyleci w x+7. Mail x+8 (może niezbyt fortunne zapytanie...bez odpowiedzi)....dzisiaj dalej cisza. Jeśli chodzi o rzeczowy kontakt i pakowanie nigdy nie miałem zarzutów. W kwestii wysyłki sytuacja jak wyżej. Jeśli chodzi o sort - Pablo z poprzedniego zamówienia wilgotny i lekko brązowy, jak najbardziej aktywny. Z obecnego czekam na pake i wrzucę fotę, o ile w końcu doleci. Pozdro
09.11.2022, 19:29
Hej. Mam pytanie? Jak zbudować wiadomość o zamówienie do sklepu.
Może być tak - "Witam, zamawiam xx g xxx produktu na *******rodzaj przewoźnika****** xxx" ???
Czy podać jeszcze jakieś swoje dane czy starczy ten mail, z którego wyślę tą wiadomość - zaszyfrowaną przez privnote oczywiście?
Następnie dostanę wiadomość zwrotną z kwotą do przelania i adresem konta, na które mam przelać Bitcoiny, tak?
Może być tak - "Witam, zamawiam xx g xxx produktu na *******rodzaj przewoźnika****** xxx" ???
Czy podać jeszcze jakieś swoje dane czy starczy ten mail, z którego wyślę tą wiadomość - zaszyfrowaną przez privnote oczywiście?
Następnie dostanę wiadomość zwrotną z kwotą do przelania i adresem konta, na które mam przelać Bitcoiny, tak?
09.11.2022, 19:49
trzeźwofobian napisz a się dowiesz
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
10.11.2022, 17:41
Hej, a ile mniej więcej muszę czekać aż mi odpowiedzą? Bo napisałem tak jak pisałem i poszli to wczoraj wieczorem. Może być tak, że nie odpisują bo powinnem jeszcze podać imię i nazwisko i nr tel albo mail albo przez to, że z gmaila a nie Tutanota np. wysłałem?