Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
08.04.2022, 19:57
(08.04.2022, 19:54)Szyderca napisał(a):Wprowadziłem i ponownie anulowałem ograniczenia na Twoim profilu. Może teraz będziesz mógł pisac na czacie(08.04.2022, 19:46)hulerkfow23 napisał(a):(08.04.2022, 19:33)Szyderca napisał(a): Siemanko kiedy będę mógł pisać na chat ?
Spróbuj czy teraz możesz
Nie mogę oraz dziekuje ze musze prosić sie o dodanie posta mimo ze chce pomóc
Dalej lipa mordo , nie mam okienka by napisac wiadomość. Życzę Miłego dnia.
Jeszcze jedno kolega chce się zarejestrować i gdy wpisuje email i robi rejestrację pisze mu że adres email sie różni by wpisał jeszcze raz , a wpisuje poprawnie dwa razy ten sam email. Proszę o szybką odpowiedź
Jeszcze jedno kolega chce się zarejestrować i gdy wpisuje email i robi rejestrację pisze mu że adres email sie różni by wpisał jeszcze raz , a wpisuje poprawnie dwa razy ten sam email. Proszę o szybką odpowiedź
09.04.2022, 10:55
(09.04.2022, 09:45)Szyderca napisał(a): Dalej lipa mordo , nie mam okienka by napisac wiadomość. Życzę Miłego dnia.
Niech zalozy nowego maila. Co do Twojego problemu leci wiadomość do technika
Jeśli problem z rejestracją dalej będzie obecny pisz najlepiej PW, ewentualnie tu jak wolisz.
09.04.2022, 12:20
(09.04.2022, 10:55)hulerkfow23 napisał(a):(09.04.2022, 09:45)Szyderca napisał(a): Dalej lipa mordo , nie mam okienka by napisac wiadomość. Życzę Miłego dnia.
Niech zalozy nowego maila. Co do Twojego problemu leci wiadomość do technika
Jeśli problem z rejestracją dalej będzie obecny pisz najlepiej PW, ewentualnie tu jak wolisz.
Sorki że truje dupe .... u mnie dalej nie działa czat
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
09.04.2022, 12:35
(09.04.2022, 12:32)hulerkfow23 napisał(a): Szyderca dimiliki spytałem się technika. Czat jest dostępny od rangi "starszy szeregowy". Czyli następna po tej, która macie teraz. Bądźcie aktywni, a awansujecie.
Btw przydałby się poradnik rang. Co od ilu i jakie korzyści płynące z awansu. Dołożę starań, aby taki temat powstał
I teraz się wszystko by zgadzało dzieki za informacje !
09.04.2022, 18:36
Nie dało by rady zrobić tak jak na większości stron by nie urywało wyrazu przy przejściu na kolejną linijkę pisania? Bo to trochę razi w oczy jak nagle przeskakuje polowa wyrazu a druga połowa zostaję przy poprzedniej linijce xD