Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
08.09.2022, 10:12
Ale mam nadzieje, ze unikasz oczywiscie zlych. Bo po takim ciagu na zlych to bedziesz mial syndrom odstawienny niespowodowany cpaniem 😎
YOUR ATTORNEY
08.09.2022, 10:29
Osobiście polecę popijać Muszyniankę tudzież inną wodę wysokomineralizowaną, banany jako dodatkowe źródło potasu (+ są łatwe do spożycia bo miękkie i słodkie), jakiś konkretny kompleks witamin bo te tanie sklepowe to się chujowo przyswoją, omega albo awokado jako źródło tłuszczy dla lepszego przyswajania witamin. Huela do kibla
11.11.2022, 07:12
Podczas zażywania ciężko przełknąć mi cokolwiek dlatego zaczynam od rzeczy płynnych takich jak soki woda przechodząc stopniowo do jedzenia przeważnie są to owoce typu jabłka zawierają dużo soku jak i witaminy więc mamy dwa w jednym posiłek jak i uzupełnienie wypłukanych witamin. Od siebie mogę polecieć też różne kisiele też dobrze wchodzą. Najlepiej żeby posiłek był lekkostrawny
11.11.2022, 08:27
Dilleraaaa jak moge miec prosbe, to oprocz sokow, plynow, jablek i kisieli, staraj sie stosowac znaki interpunkcyjne. Strasznie sie czyta posty bez znakow oddzielajacych i prozydycznych.
A co do 'najlepiej zeby posilek byl lekkostrawny' - na jakich badaniach sie opierasz, gloszac taka teze? Z gory dziekuje za podzielenie sie 💪
A co do 'najlepiej zeby posilek byl lekkostrawny' - na jakich badaniach sie opierasz, gloszac taka teze? Z gory dziekuje za podzielenie sie 💪
YOUR ATTORNEY
11.11.2022, 09:39
Beeniepatu Na badaniach żadnych.Wypowiedź była oparta na moich doświadczeniach.Napisałem,że ciężko mi cokolwiek przełknąć podczas zażywania więc stąd od razu nasuwa mi się posiłek lekkostrawny.A dlaczego?Już wyjaśniam lekkostrawny jak sama nazwa lekko się starawi z kolei jak zaserwujemy coś ciężkiego na żołądek to może być nie ciekawie,ale to taka moja tylko wypowiedź.Masz prawo mieć inne zdanie jak i inni
11.11.2022, 09:59
Dilleraaaa jasna sprawa. Chcialem tylko pokazac, ze jak stawiamy tezy, ze cos jest najlepsze, to trzeba je w jakis sposob podpierac argumentami. Tak jak w tym przypadku: "jak zesrwujemu cos ciezkiego na zoladek to moze byc nieciekawie" - a to niby dlaczego? Bardzo sie ciesze, ze pojawil sie tu znow ktos, kto chetnie dzieli sie swoja wiedza i doswiadczeniem. Jednak, zeby ocenic czy opinia jest rzetelna, to trzeba pisac dlaczego tak a nie inaczej. Inaczej to gadanie w stylu: tak jest i chuj 😎
YOUR ATTORNEY
11.11.2022, 15:51
Ja sobie zawsze przygotwuje w czasie testow : wode minerlna, bananki, jogurty skyr, oshee. Taki skyr idealnie siada na to leniwe gardlo