Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
[Poradnik] Karty SIM
11.09.2022, 09:55
Diabełek25K brawo, bardzo dobre podejscie. Zaznacze tylko, ze wplatywanie takich osob w bycie slupem, oprocz dokladania cegielki do ich staczania sie, jest jeszcze swiadomym narazaniem ich na odpowiedzialnosc karna 😎
I prosze pamietac, ze wiekszosc moich postow jest ironia
I prosze pamietac, ze wiekszosc moich postow jest ironia
YOUR ATTORNEY
11.09.2022, 10:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.09.2022, 10:07 przez Diabełek25K.)
Beeniepatu Tak jak pisałem nie korzystałem nie korzystam i nie będę raczej korzystać. Odniosłem się do tego co inni pisali nie oznacza to, że zrobię tak samo. Widziałem już w swoim życiu wiele takich osób z ławeczki którzy są wykorzystywani nie tylko do rejestracji kart ale i do kupowania alko,szlugów małolatą i żal mi trochę tych ludzi, że stoczyli się aż tak, że za typową flaszkę czy nawet 2 zł pójdą im kupić co chcą...A odnośnie tych kart na słupa to jeszcze sobie dzisiaj zablokowałem swoją własną na siebie i w pon muszę to ogarnąć u operatora..bo na ten moment mam tylko dostęp do neta xD
11.09.2022, 14:07
(11.09.2022, 06:20)Szatan69 napisał(a): Ta za dyche ktos ci zarejestruje najgorsze menele nie maja papierow a ci bardziej kumaci to chca flaszke 0.5 co wychodzi 23 plus 5 zl starter to przewanie wychodzi 28 ziko wiem bo kiedys takich przypadkowych my brali i taniej niz 28 ziko z starterem nigdy nie wyszlo taniej a gdzie moj zarobek xD za dyszke to nawet zaspiewac juz nie chca inflacja i te inne sprawy xD
poradnik dobry tylko kto by nie wiedzial ze tak można zrobic ? 😂
Zawsze jest ryzyko ze szybko i łatwo taki menel w przyszłości może ciebie rozpoznać to trzeba doliczyc koszt wyjazdu gdzies do innego miasta najlepiej tam gdzie nie masz zamiaru wracac
Nigdy nie zapłaciłem więcej niż 10 zł, nawet dając 2 startery naraz. Mylisz bezdomnych i meneli z pijakami, którzy żyją z zasiłku.
Co do ryzyka, to w małym miasteczku gdzie każdy każdego zna występuje ono oczywiście, więc na to też warto zwrócić uwagę.
03.11.2022, 23:37
(11.09.2022, 09:44)Diabełek25K napisał(a): Beeniepatu nigdy nie podchodziłem do takich osób i nigdy nie będę natomiast jeżeli ktoś prosił by mnie o 2 zł pierwsze co padnie pytanie na co jak powie na jedzenie to powiem okej niech pan/pani powie co chce to kupie i zaraz przyniosę jeżeli odmówi logiczne, że chce na alko i w takich momentach oleje taką osobę.. jedzenia nikomu bym nie odmówił nawet największemu wrogowi ale nie będę przykładać ręki do staczania się coraz to bardziej danej osoby
Mam dokładnie tak samo.
Sumienie nie dałoby mi spokoju.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.11.2022, 07:26
kot_kreskowy a jakby kolega przyszedł na turbo zjeździe i by prosił o małą kreseczkę, żeby się naprawić to też by sumienie nie pozwoliło? Miałam wśród znajomych kilku alkoholików i według mnie jeśli ktoś jest naprawdę mega mega przepity, to pomocą jest kupienie tego jednego piwa a nie odmowienie! Ale to osobista kwestia każdego z nas. To co z tymi kartami SIM?
04.11.2022, 07:58
1. Jakikolwiek śledczy szukając żula na którego numer telefonu przyszlo 10 gram metaklefedronu by się skompromitował
2. Nie rozumiem skąd te skrupuły, może nawet życie mu uratujecie jak na zimę pójdzie siedzieć i nie zamarznie
2. Nie rozumiem skąd te skrupuły, może nawet życie mu uratujecie jak na zimę pójdzie siedzieć i nie zamarznie
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
11.11.2022, 07:27
Polecam zajestrowane karty sim np na USA tak samo jak i kartę z internetem również zarejestrowaną poza Polską bez problemy ludzie oferują takie karty już do kupienia koszt około 200 zł nawet i wychodzi ale moim zdaniem warto raz zainwestować w cos takiego i mieć głowę spokojną
11.11.2022, 08:12
Dilleraaaa jest tylko jedno ale. Nie wszystkie zagraniczne numery daja takie mozliwosci jak nr rejestrowane w Polsce. I czar pryska
YOUR ATTORNEY