Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
11.11.2022, 20:34
Nie wiem czy tez tak macie ale w trakcie lotu w zasadzie od razu odrzuca mnie od gazowanego picia w zasadzie najlepiej wchodzi woda niegazowana wlasnie i to letnia, badz jakas herabatka a tu moze byc juz goraca macie podobnie ?
11.11.2022, 20:54
Ja jak mnie puszcza i zaczynam jeść to znowu mam bombę też tak macie ?
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
11.11.2022, 21:32
U mnie to wyglada tak ze na sile jem wlasnie jogurty czy banany byle cos zjesc, potem jak czuje ze dorzutki np nic nie robia w zasadzie to koncze bo i po co marnowac sprzet. Wtedy wlasnie mam taka lekka zwale to wiadomo tez wiele czynnikow wplywa ale powiedzmy koncze lot rano zjem cos umyje sie jakos pospie. To jak wstane wieczorem znowu zjem cos porobie innego to wtedy dorzutka nie wchodzi jak pierwsza ale faktycznie cos robi. Taki nawyk nie przyszedl od razu Najpierw to sie lecialo zawsze do konca wora mimo ze od polowy to prawie zero wrazen ale proby podbicia fazy musiay byc. Kazdy pewnie na poczatku mase bledow robil przy bhp zabawy hehe.
11.11.2022, 22:39
Na przedłużający się brak apetytu polecam:
a) dobrego buszka, smaka na delikatne lekkostrawne gastro wjedzie
b) świadomość, ze jak zjesz niewielką ilość czegoś zdrowego wjedzie lepsza faza...
To co dobrze działa przy zbyt długim braku apetytu nie jest już tak intenswne, mini, zdrowe, lekkostrawne gastro ponownie zwiększa efektywność materiału.
Omniomniom
a) dobrego buszka, smaka na delikatne lekkostrawne gastro wjedzie
b) świadomość, ze jak zjesz niewielką ilość czegoś zdrowego wjedzie lepsza faza...
To co dobrze działa przy zbyt długim braku apetytu nie jest już tak intenswne, mini, zdrowe, lekkostrawne gastro ponownie zwiększa efektywność materiału.
Omniomniom
12.11.2022, 02:06
Przy lotach to nie brak apetytu powoduje ze nie jemy raczej problem z przelykiem dlatego warto zaczal od raczej plynnych produktow jak skyr, wciaz nie rozumiem czemu tyle osob bagatelizuje weed jako narkotyk...
12.11.2022, 02:27
jesli ktos jest doswiadczonym lotnikiem to wie, ze trzeba wpierdalac na sile, chociazby kazdy kes jedzenia popijac woda
12.11.2022, 03:04
Wszystko z rozsądkiem bo gdy polecimy po bandzie to te nasze kęsy popijane niestety mogę sie odbić wymiotami
Maniek napisał 12.11.2022, 15:58:
Proszę po raz kolejny: nie cytuj poprzedniego wpisu, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka odpowiedź" lub "Nowa odpowiedź".
Proszę po raz kolejny: nie cytuj poprzedniego wpisu, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka odpowiedź" lub "Nowa odpowiedź".
12.11.2022, 03:08
jak ktos leci tak ostro ze rzyga po paru kesach, to nie ma innej rady niz lyk wody i do spania
Maniek napisał 12.11.2022, 15:59: