Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
14.11.2022, 23:30
Witajcie,
Szukam czegoś sprawdzonego na dobrą imprezę masową. Planuję ją od dawna i mam wyjątkową okazję.
Będę wdzięczna za informacje:
Co?
Jakie ma działanie?
Gdzie można nabyć?
Twoje osobiste odczucia (dlaczego polecasz)?
Szukam czegoś sprawdzonego na dobrą imprezę masową. Planuję ją od dawna i mam wyjątkową okazję.
Będę wdzięczna za informacje:
Co?
Jakie ma działanie?
Gdzie można nabyć?
Twoje osobiste odczucia (dlaczego polecasz)?
15.11.2022, 08:28
Jak jesteś chłopem i idziesz z kumplami to cmc, lub jak masz mocniejszą ekipę to alfkę.
Jak są kobitki i chcesz bajerować to weź se ale tylko z dwa piwa jak się najebiesz i odwalisz coś to po tobie - laski nie lubią nawalonych podwalających się gości.
jak idziesz w rodzinę to zajeb z dwa kwasy i ogień haha
Jak jesteś kobietą a jesteś to nie wiem ngdy nie byłem babką na imprezie zapytaj mojej siostry Czarnahexx będzie wiedziała jak ci pomóc powodzenia @"Lady Giwera"
Jak są kobitki i chcesz bajerować to weź se ale tylko z dwa piwa jak się najebiesz i odwalisz coś to po tobie - laski nie lubią nawalonych podwalających się gości.
Jak jesteś kobietą a jesteś to nie wiem ngdy nie byłem babką na imprezie zapytaj mojej siostry Czarnahexx będzie wiedziała jak ci pomóc powodzenia @"Lady Giwera"
15.11.2022, 08:42
Zależy też co to za impreza. Czy koncert, czy coś w klubie, czy posiadowka na kwadracie a może wesele
15.11.2022, 09:22
Tak jak wyżej zależy co to za impreza dla jednych sprawdzi się coś z stymulantów typu nep dla innych na domówce klef a w klubie całkowicie co innego np zarzucenie pixy
15.11.2022, 11:43
Ja polecam cherry coco od escobara fajnie wypierdala nie za mocno gadka się dobrze klei nie widać ze porobiony jesteś wiadomo zalezy ile sie zje mozna sypac nie trzeba kruszyc no i ten smak wisienki
(15.11.2022, 08:28)Yalasek napisał(a): Jak jesteś chłopem i idziesz z kumplami to cmc, lub jak masz mocniejszą ekipę to alfkę.
Hahah dobry jesteś
Jestem kobietą ale bawię się w męskim towarzystwie, jest ciekawiej.
Myślimy o wypadzie do Pacha Poznań wiec na ostro
Co do tego kwasu w sobotę rodzice organizują 40 rocznice ślubu na basenie, później obiad i kręgielnia. Pomysł idealny, pewnie szwagier i brat też się skuszą
Dziękować
fiodor 3cmc mi pasuje ale na imprezę nieco słabe dla mnie. O 6apb wczoraj słyszałam po raz pierwszy i to wlasnie pod kontem imprezy. Dzięki, przetestuję.
15.11.2022, 18:31
Osobiście dobry chlorek z trójką z przodu bym polecił, na spotkanie towarzyskie, gdzie gadka winna się kleić. A to na podstawie pamiętnej rozmowy z ciocią po solidnym sniffie 3CMC. Nigdy mi się tak dobrze z żadną ciocią nie gadało.
😎
😎