Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dodanie rangi tester oraz kolory nicków za rangi
Tak jak w tytule co wy na taką drobną zmianę według mnie fajnie to wygląda z kolorami i łatwiej odróżnić nowych od starych wyjadaczy chleba haha
A rangi tester pozwolą vendorom łatwiej wybrac ludzi do oceniania nowości itd
pozdro
A rangi tester pozwolą vendorom łatwiej wybrac ludzi do oceniania nowości itd
pozdro
20.04.2022, 19:13
Pazyfea fajny pomysł, choć myślę, że bardziej przyszłościowy. Dedykowane nazwy rang dla aktywnych, lub jako jedna z nagrod w konkursie itd itp to wydaje mi się fajna sprawa.
Co do samych rang typu tester, to osoby z ranga dedykowana lub jak kto woli specjalna i tak będą się bardziej rzucać w oczy przy ewentualnym wyborze samplerow przez vendora
Na ten moment ja Sam mogę komus nadać range "specjalna" ale pomyśl z kolorami, na pewno by urozmaicił tą opcję
Co do samych rang typu tester, to osoby z ranga dedykowana lub jak kto woli specjalna i tak będą się bardziej rzucać w oczy przy ewentualnym wyborze samplerow przez vendora
Na ten moment ja Sam mogę komus nadać range "specjalna" ale pomyśl z kolorami, na pewno by urozmaicił tą opcję
20.04.2022, 19:59
Na początek będzie można nadać kolor komuś z wysoką rangą, dużą ilością postów i polubień. Kwestia dogadania od jakiej ilości postów, od jakiej rangi itd. Byleby nie przekombinować.
20.04.2022, 22:23
Super pomysł czekam na jakieś konkrety
Co do ilości tego to ciężka sprawa bo bo na chwilę obecną jest ile osób mogących dać plusa ?
5 usser
2 mod
Admin
Technik
Dobrze tu wymieniłem ?
Pr,y obecnej takiej ilości to wolno będzie szło. Ale przewinął się temat na czacie o zmniejszeniu progu by to trochę ruszyło.
Jak to ruszy trzeba obserwować przyrost reputacji bo posty to ida i wtedy pomyśleć.
Żeby tak łatwo i szybko nie było i po 2 miesiącach całe forum wyróżnieni
Żeby to była w jakimś stopniu motywacja do angażowania się.
Tak ja to widzę.
Co do ilości tego to ciężka sprawa bo bo na chwilę obecną jest ile osób mogących dać plusa ?
5 usser
2 mod
Admin
Technik
Dobrze tu wymieniłem ?
Pr,y obecnej takiej ilości to wolno będzie szło. Ale przewinął się temat na czacie o zmniejszeniu progu by to trochę ruszyło.
Jak to ruszy trzeba obserwować przyrost reputacji bo posty to ida i wtedy pomyśleć.
Żeby tak łatwo i szybko nie było i po 2 miesiącach całe forum wyróżnieni
Żeby to była w jakimś stopniu motywacja do angażowania się.
Tak ja to widzę.
20.04.2022, 23:22
Ten próg o którym wspominasz będzie zmniejszony, tak aby więcej użytkowników mogło oceniać Dogadujemy szczegóły od jakiego progu to ustawić.
20.04.2022, 23:42
By tak nie przesadzić to ma być motywacja
Heheh będę tu zaglądał szukał odpowiedzi
Heheh będę tu zaglądał szukał odpowiedzi
20.04.2022, 23:42
W dobrą strone to idzie użytkowników przybywa ale oceniających jest troszkę mało
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
21.04.2022, 07:35
Własnie ja tez bym chcial juz punktowac posty
Czekam na was moderatorzy i techniki.
Czekam na was moderatorzy i techniki.
pozdrowionka