Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP - Opinie o produkcie.
19.11.2022, 16:19
No ciekawy jestem tej kredy, w prochu jadłem od designera, ciekawe w jakiej postaci dostanę teraz...
19.11.2022, 20:32
Heyo... mi ta kreda zaszkodziła nie wiem o co chodzi sniffy ok ale vapowanie do dziś od wczoraj czuje jakbym coś z układem nerwowym miała, ale... puszczam to po 20 za 200 mg - XD i ludzie czapki i to takie z minimini! Zachwalają ją chyba zostanę przy SYNT COCO i 3 albo 4cmc ale z głową @"Kaja Buza" nie martw się.
19.11.2022, 21:41
SztywnyMisza info od esco:
Dla zainteresowanych wyglądem apihp to mamy w tym momencie 3 rodzaje, bialy kryształ, białą kreda i brązowy kryształ. Nie można na podstawie zdjecia odrazu krytykować gościa ze to nie apihp bo to jest apihp tylko inne niż akurat ty miałes. Pozdrawiam
Dla zainteresowanych wyglądem apihp to mamy w tym momencie 3 rodzaje, bialy kryształ, białą kreda i brązowy kryształ. Nie można na podstawie zdjecia odrazu krytykować gościa ze to nie apihp bo to jest apihp tylko inne niż akurat ty miałes. Pozdrawiam
19.11.2022, 22:47
SztywnyMisza sorry ta krytyka nie była do ciebie tylko część wiadomości do kogoś innego moja wina mogłem ją trochę uciąć, wybacz!
20.11.2022, 19:52
Bam a masz może potwierdzone info, czy można przebierać w alfach? 🤔
Ja już myślałem, żeby złożyć jakąś propozycję za możliwość wyboru, bo brązowa była, by pewniak. (niektóre alfy potrafiły mnie truć, mimo, że ziomek obok wniebowzięty, a ta wiem, że by na mój organizm nie zaszkodziła)
Ja już myślałem, żeby złożyć jakąś propozycję za możliwość wyboru, bo brązowa była, by pewniak. (niektóre alfy potrafiły mnie truć, mimo, że ziomek obok wniebowzięty, a ta wiem, że by na mój organizm nie zaszkodziła)
20.11.2022, 20:24
bo może wywołuje jakas alergie ja tez mam takiego kolege....
no kolega pisal pare dni temu ze do wyboru sa 3 tu na forum luknij 2 kartki do tylu czy 3
to stawiam na braz
no kolega pisal pare dni temu ze do wyboru sa 3 tu na forum luknij 2 kartki do tylu czy 3
to stawiam na braz