Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Suplementy z siłowni, a RC.
22.11.2022, 19:56
Nasz organizm potrzebuje paliwa skoro jest wyczeprany a paliwem nie jest proszek czy tabletka tylko prawdziwe jedzenie i to wlasnie jedzenie jest najwaznjsza sprawa jezeli chodzi o regeneracje czy budowe bo spozywamy jest codziennie pare razy w ciagu dnia. Suplementy diety to jak sama nazwa wskazuje nie jest zamiennik a uzupelnienie wiec ten temat troszke z dupy xD
Z autopsji powiem ze bedac w sztosie trenignowym i na "bombie", organizm potrafil doslownie po paru godzinach snu byc jak nowy gdzie znajomi po takiej samej nocy zabaw dochodzili 2-3 dni, az lezka w oku sie robi za takim stanem bycia maszyna.
Z autopsji powiem ze bedac w sztosie trenignowym i na "bombie", organizm potrafil doslownie po paru godzinach snu byc jak nowy gdzie znajomi po takiej samej nocy zabaw dochodzili 2-3 dni, az lezka w oku sie robi za takim stanem bycia maszyna.
23.11.2022, 00:01
No właśnie trochę błąd logiczny ma to zdanie bo
- mając do wyboru nogi bądź rower czym szybciej pokonamy 5 km ?
- nie wiem skąd takie równanie w dol zamiast w górę jeżeli chodzi o pewne sprawy szczególnie ze co łatwiej kupić xD gainer czy no wiem jogurt ?
To żaden przytyk ale po co bawić sie w takie rozkminy skoro nie mamy ograniczeń żadnych
- mając do wyboru nogi bądź rower czym szybciej pokonamy 5 km ?
- nie wiem skąd takie równanie w dol zamiast w górę jeżeli chodzi o pewne sprawy szczególnie ze co łatwiej kupić xD gainer czy no wiem jogurt ?
To żaden przytyk ale po co bawić sie w takie rozkminy skoro nie mamy ograniczeń żadnych
23.11.2022, 19:28
(23.11.2022, 07:15)Kaja Buza napisał(a):mati54 rozumiem Twój tok myślenia, jednak uwierz taki gainer z wodą zrobiony schodzi jak... Woda. A jogurt to już, przynajmniej dla mnie na stimach poważne wyzwanie. 🙄
A no to widzisz, jezeli wtedy tylko wode mozesz i cos w niej rozpuszczone wypic to smialo, mi wlasnie skyr ten pitny jak zloto na gardlo dziala takie dwa chlodne i nie czuje podraznienia po splywach.
Najlepiej sprobowac wszystkiego i potem wybrac co dziala dla nas najlepiej