Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
****ical-collective.c**
Przeszukując net po przeczytaniu wątku C84S o najlepszym obecnie RC - zamienniku MDMA i tam zamieszczoną radą Beeniepatu żeby "celować" w 2CB zacząłem szukać sklepu z owym cudem i trafiłem ten sklep.
Ktoś z Was coś wie o nim?
Ktoś z Was coś wie o nim?
21.11.2022, 09:33
Jeden z resellerow Lizarda, chociaż nie wiem czy teraz to plus czy minus nigdy nie zamawiałem, ale dawniej dobre opinie mieli, nie wiem jak teraz.
22.11.2022, 02:32
O ile dobrze patrzałem to tam mają 2c-b-fly, trochę słabsza formę od 2cb ("podobno"), a jeśli nadal poszukujesz, to widzę, że tą samą wersję ma jeden z partnerów dostępną
nonoanon mają też bk-2C-B w formie prochu. Dawkowanie 100-200mg, jakoś tak. Ponoć podobna "czapa" do 2C-B , ale dwa razy dłuższa.
PS. Z tymi privnote.com'ami bez zapraw. Kopiuję tylko te pamiątkowe lub w razie gdy węszę spisek - oszustwo. Jeśli chcę wykorzystać gdzieś chodźby cześć treści pytam autora. Poza tym żadnych innych informacji nie mam potrzeby zachowywać tym bardziej poufnych. 😁😁
22.11.2022, 14:38
Informacja godna zapamietania i być może nawet testów
Ewentualnie podziel się wrażeniami, żeby człowiek wiedział czy warto przed nowym rokiem sprobować
Ewentualnie podziel się wrażeniami, żeby człowiek wiedział czy warto przed nowym rokiem sprobować
31.08.2023, 13:43
łopata w ruch
dck od kolektywa to brązowy batch, tylko pod postacią prochu, robi robotę jak to od funcapsa. Zapomniałem dać znać o tym.
ta wysyłka od nich za 5€ to benger. Trackingowa przesyłka do nas obowiązuje tylko w przypadku zamówienia z Czech, jest na stronie specjalna zakładka shipped from czechia. Inne pyszności są wysyłane nierejestrowanym listem w tej samej cenie.
drugie zamówienie w tym roku, któreś z kolei, dostałem gratisy ilosciowe, oraz gratis ładną kartę wykonaną ze sztywnego, odblaskowego papieru, bomba! + naklejka
sklep kozak, ma ciekawy asortyment, jest to odnoga realchemsów, jednak wchodząc na ich stronę, można poczuć się, jakoby te produkty były kierowane właśnie dla Ciebie
#STEJTRU
dck od kolektywa to brązowy batch, tylko pod postacią prochu, robi robotę jak to od funcapsa. Zapomniałem dać znać o tym.
ta wysyłka od nich za 5€ to benger. Trackingowa przesyłka do nas obowiązuje tylko w przypadku zamówienia z Czech, jest na stronie specjalna zakładka shipped from czechia. Inne pyszności są wysyłane nierejestrowanym listem w tej samej cenie.
drugie zamówienie w tym roku, któreś z kolei, dostałem gratisy ilosciowe, oraz gratis ładną kartę wykonaną ze sztywnego, odblaskowego papieru, bomba! + naklejka
sklep kozak, ma ciekawy asortyment, jest to odnoga realchemsów, jednak wchodząc na ich stronę, można poczuć się, jakoby te produkty były kierowane właśnie dla Ciebie
#STEJTRU