Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
6-APB - Opinie o produkcie.
Opis szczura :
Ponad 20 lat stażu z używkami
wiek 43
masa ciała 75 kg
silny zdrowy osobnik o średniej budowie ciała
Stan zdrowia : bez problemów psychicznych , brak nabytych chorób uzębienie nie pełne
Doświadczenia
Amfetamina - silne uzależnienie
Mefedron - kilka razy
Metaamfetamina - sporadycznie
Thc -sporadycznie
knnabinoidy - silnie uzależniony od 6-cl
Mdma - Sporadycznie
Lsd - sporadycznie
Alkohol -regularnie lecz bez znaczącego uzależnienia
A-pvp - kiedyś występowało silne uzależnienie
3mmc - za czasów legalu było przyjmowane regularnie
6-apb- było przyjęte raz w dawce 80 mg
5-mapb -zjedzone około 1 g
Nikotyna - regularnie
Całość dawki w ciągu jednej nocy wyniosła dokładnie 255mg
Godzina 20-85 mg
Godzina 21-85 mg
Godzina 21:40 mg
Krótki opis tripa gdyż mało co z wszystkiego pamiętam .
Pierwsze efekty weszły po około 40 minutach od przyjęcia oralnie .
Odczucia zajebiste nie jestem tego wstanie dokładnie opisać bo mało pamiętam nie wiem czy jest to spowodowane samą substancją czy wypita ilością alkoholu .
Szczyt nastąpił po około 1 godzinie i następnie dorzuciłem kolejne 85 mg
totalnie nie pamiętam co wtedy odczuwałem ale zabawa była dobra gadka się kleiła słuchaliśmy muzyki ,graliśmy na konsoli .
Po 5 godzinach odczuwałem jeszcze upizdolon w głowie , po upływie 6 godzin poszedłem spać nie wystąpiły u mnie problemy z zaśnięciem rano wstałem jak gdyby nigdy nic i miałem lekkiego kaca
Dodam jeszcze że przed zaśnięciem odbyłem udany sex ze swoją dziewczyną
Poniższe doznania opracowałem na podstawie https://psychonautwiki.org/wiki/6-APB
Stymulacja i uspokojenie -czułem jakby miało wejść mdma , niedosyt bo nie chciało wejść
lekka stymulacja i odprężenie
spontaniczne doznania fizyczne (ciepło , drżenie )
wzmocnione efekty dotykowe : uczucie wilgotnych dłoni
Wzmocnienie wytrzymałości : gdy słuchałem muzyki ciało samo mi się gibało
podniesiona temperatura ciała : odczuwalnie
Wzrok wibracyjny : rotacja obraz drżenie ekranu , zatrzymanie wizualności
Nie prawidłowe bici serca : nie zaobserwowano
Zwiększone tętno :tak znacznie
Podwyższone ciśnienie krwi : nie znacznie
Zwiększona potliwość : zaobserwowano
Odwodnienie : nie zaobserwowano
Suchość w ustach : nie zaobserwowano
Trudność w oddawani moczu : nie znacznie
Zaburzenia erekcji : nie zaobserwowano
Zgrzytanie zębami : sporadycznie
Efekty poznawcze
Odhamowanie : wyrazie
Euforia poznawcza : nie wystąpiło
Wzmocnienie empatii i uczuci towarzyskości : wystąpiło delikatnie
Wzmocniona kreatywność : nie wstąpiła
Wzmocnienie ostrości : wstąpiło odwrotnie
Wzmocnienie motywacji : nie wystąpiło
Tłumienie pamięci : lekkie problemy z zapamiętywaniem
Wzmocnione uczucia muzyczne : wystąpiły znacznie
Wzmocnienie osobistego znaczenia : nie wystąpiło
Zwiększenie poczucia humoru : wystąpiło
Kompulsywne ponowne dawkowanie : występuje ale delikatnie i rozważnie
Zwiększone libido : wystąpiło
Uważność : nie wystąpiła
Przyspieszenie myśli : wystąpiło
Zniekształcenie czasu : wystąpiło
Mój krótki opis substancji
Czas spierdala grubo! Nie jest to do końca to co bym ciał osiągnąć ale cały czas jest wrażenie że to wejdzie .
Zjazd to po prostu marsz szarych komórek (cokolwiek to znaczy )
Trzeba się przespać żeby wydobrzeć .
Nie jest to spidujące ani euforyczne, ciężko na koniec określić jaka to jest faza wszystkiego po trochu , ale jest duży potencjał podejścia pod mdma jednak to nie to .
Uważam że jak to zjem w klubie zrobi kawał dobrej roboty nastawienie jest tutaj kluczowe .
W skali o 1 do 10 daje 7,5/10
Dzięki za możliwość przetestowania Escobar i dobrą zabawę z całą pewnością jest godna polecenia !
Co do tolerancji napisze o tym po jakimś czasie badania trwają więc się podoba PIONA
Ponad 20 lat stażu z używkami
wiek 43
masa ciała 75 kg
silny zdrowy osobnik o średniej budowie ciała
Stan zdrowia : bez problemów psychicznych , brak nabytych chorób uzębienie nie pełne
Doświadczenia
Amfetamina - silne uzależnienie
Mefedron - kilka razy
Metaamfetamina - sporadycznie
Thc -sporadycznie
knnabinoidy - silnie uzależniony od 6-cl
Mdma - Sporadycznie
Lsd - sporadycznie
Alkohol -regularnie lecz bez znaczącego uzależnienia
A-pvp - kiedyś występowało silne uzależnienie
3mmc - za czasów legalu było przyjmowane regularnie
6-apb- było przyjęte raz w dawce 80 mg
5-mapb -zjedzone około 1 g
Nikotyna - regularnie
Całość dawki w ciągu jednej nocy wyniosła dokładnie 255mg
Godzina 20-85 mg
Godzina 21-85 mg
Godzina 21:40 mg
Krótki opis tripa gdyż mało co z wszystkiego pamiętam .
Pierwsze efekty weszły po około 40 minutach od przyjęcia oralnie .
Odczucia zajebiste nie jestem tego wstanie dokładnie opisać bo mało pamiętam nie wiem czy jest to spowodowane samą substancją czy wypita ilością alkoholu .
Szczyt nastąpił po około 1 godzinie i następnie dorzuciłem kolejne 85 mg
totalnie nie pamiętam co wtedy odczuwałem ale zabawa była dobra gadka się kleiła słuchaliśmy muzyki ,graliśmy na konsoli .
Po 5 godzinach odczuwałem jeszcze upizdolon w głowie , po upływie 6 godzin poszedłem spać nie wystąpiły u mnie problemy z zaśnięciem rano wstałem jak gdyby nigdy nic i miałem lekkiego kaca
Dodam jeszcze że przed zaśnięciem odbyłem udany sex ze swoją dziewczyną
Poniższe doznania opracowałem na podstawie https://psychonautwiki.org/wiki/6-APB
Stymulacja i uspokojenie -czułem jakby miało wejść mdma , niedosyt bo nie chciało wejść
lekka stymulacja i odprężenie
spontaniczne doznania fizyczne (ciepło , drżenie )
wzmocnione efekty dotykowe : uczucie wilgotnych dłoni
Wzmocnienie wytrzymałości : gdy słuchałem muzyki ciało samo mi się gibało
podniesiona temperatura ciała : odczuwalnie
Wzrok wibracyjny : rotacja obraz drżenie ekranu , zatrzymanie wizualności
Nie prawidłowe bici serca : nie zaobserwowano
Zwiększone tętno :tak znacznie
Podwyższone ciśnienie krwi : nie znacznie
Zwiększona potliwość : zaobserwowano
Odwodnienie : nie zaobserwowano
Suchość w ustach : nie zaobserwowano
Trudność w oddawani moczu : nie znacznie
Zaburzenia erekcji : nie zaobserwowano
Zgrzytanie zębami : sporadycznie
Efekty poznawcze
Odhamowanie : wyrazie
Euforia poznawcza : nie wystąpiło
Wzmocnienie empatii i uczuci towarzyskości : wystąpiło delikatnie
Wzmocniona kreatywność : nie wstąpiła
Wzmocnienie ostrości : wstąpiło odwrotnie
Wzmocnienie motywacji : nie wystąpiło
Tłumienie pamięci : lekkie problemy z zapamiętywaniem
Wzmocnione uczucia muzyczne : wystąpiły znacznie
Wzmocnienie osobistego znaczenia : nie wystąpiło
Zwiększenie poczucia humoru : wystąpiło
Kompulsywne ponowne dawkowanie : występuje ale delikatnie i rozważnie
Zwiększone libido : wystąpiło
Uważność : nie wystąpiła
Przyspieszenie myśli : wystąpiło
Zniekształcenie czasu : wystąpiło
Mój krótki opis substancji
Czas spierdala grubo! Nie jest to do końca to co bym ciał osiągnąć ale cały czas jest wrażenie że to wejdzie .
Zjazd to po prostu marsz szarych komórek (cokolwiek to znaczy )
Trzeba się przespać żeby wydobrzeć .
Nie jest to spidujące ani euforyczne, ciężko na koniec określić jaka to jest faza wszystkiego po trochu , ale jest duży potencjał podejścia pod mdma jednak to nie to .
Uważam że jak to zjem w klubie zrobi kawał dobrej roboty nastawienie jest tutaj kluczowe .
W skali o 1 do 10 daje 7,5/10
Dzięki za możliwość przetestowania Escobar i dobrą zabawę z całą pewnością jest godna polecenia !
Co do tolerancji napisze o tym po jakimś czasie badania trwają więc się podoba PIONA
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
24.11.2022, 11:13
dimiliki Ideolo. Choc mimo wszystko duzo zjedzone jak na jeden raz. Trzeba pamietac, ze to potrafi sie wkrecac do 2h. Wiec, jakby walic to w formie tylko zrobienia testu pod recke, to dorzutka pierwsza najlepiej po 2h wlasnie (jak czujemy, ze jednak za mala pierwsza porcja i dokladka potrzebna 😎)
YOUR ATTORNEY
Beeniepatu dzięki za uznanie ja osobiście tego nie jadłem ale przeprowadziłem lekki wywiad ze szczurem ( na ile to było możliwe bo szczur zajada 6-apb jak cukierki tak mu posmakowało Przeznaczyłem na to całe 10 g na testy )
Szczur mówi jeszcze że bardzo szybko mu tolerka rośnie i jeszcze dodaje że ma marsz szarych komórek co to znaczy to nie jestem wstanie określić niech każdy sam oceni .
Powtarzam mu żeby sobie zrobił przerwy od tego ze 3 dni no ale nie rozumie ! Jak to bywa z Rc nie każdy zna limit i umiar .
W każdym bądź razie ... ZAJADA... więc podoba się na pewno . Zeszło dopiero około 2 g wydajne jest porcje 85 mg w zupełności wystarczają
Szczur jak sam mi wspominał że gdyby był w klubie mogło by to działać tak jak by chciał i pewnie nie miał by takiej wielkiej ochoty na dojedzenie , ( też zależy od klimatu) .
Mniemam że gdyby to było w właśnie wyżej wymienionych okolicznościach ocena była by wyższa .
Są jakieś minusy tej substancji jak twierdzi sam badacz ( marsz szarych komórek ) ale to za duża dawka , w każdym bądź razie ze snem nie ma problemu i po przespaniu się wszystko jest ok a to jest bardzo ważne .
Na recenzje czekaliście długo lecz chciałem to zrobić konkret
Szczur mówi jeszcze że bardzo szybko mu tolerka rośnie i jeszcze dodaje że ma marsz szarych komórek co to znaczy to nie jestem wstanie określić niech każdy sam oceni .
Powtarzam mu żeby sobie zrobił przerwy od tego ze 3 dni no ale nie rozumie ! Jak to bywa z Rc nie każdy zna limit i umiar .
W każdym bądź razie ... ZAJADA... więc podoba się na pewno . Zeszło dopiero około 2 g wydajne jest porcje 85 mg w zupełności wystarczają
Szczur jak sam mi wspominał że gdyby był w klubie mogło by to działać tak jak by chciał i pewnie nie miał by takiej wielkiej ochoty na dojedzenie , ( też zależy od klimatu) .
Mniemam że gdyby to było w właśnie wyżej wymienionych okolicznościach ocena była by wyższa .
Są jakieś minusy tej substancji jak twierdzi sam badacz ( marsz szarych komórek ) ale to za duża dawka , w każdym bądź razie ze snem nie ma problemu i po przespaniu się wszystko jest ok a to jest bardzo ważne .
Na recenzje czekaliście długo lecz chciałem to zrobić konkret
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
24.11.2022, 12:50
Beeniepatu tak wiem lecz badacz sam swoje testy przeprowadza , nie jest to głupi człowiek poradzi sobie . ilości jakie on spożywa mi się w głowie nie mieszczą i chłop dalej jest normalny Myślę że mu się to podoba dlatego zajada szczególnie że wiem że ma dostęp do innych artefaktów jednak wybiera to jest ok