Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
09.11.2022, 20:48
Beeniepatu no chyba źle to opisałem ale chyba wszyscy wiedzą o co chodzi
tu jest link możecie sobie zobaczyć jak to wyglądało w 2019
https://problemykryminalistyki.pl/pliki/...zialek.pdf
tu jest link możecie sobie zobaczyć jak to wyglądało w 2019
https://problemykryminalistyki.pl/pliki/...zialek.pdf
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
16.11.2022, 19:59
Mam mieszane uczucia co do siupy. Brakuje zdecydowanie euforii i czegoś co polepszało by nastrój. Lepsze już RC.
19.11.2022, 14:04
Jedliscie taką co pachnie splywa taka sucha ale splywa I trzyma 2 dni najlepsze co ostatnio jest na rejonie
19.11.2022, 14:17
Martwy666 taka jest teraz ta feta. Dla mnie to jakieś miszanki kreatyny z kofeiną czy pseudefedryną. A jadłem fetę już w około 2002-2003 roku i wtedy czesało człowieka pięknie. Mam namiary od jednego z użytkowników ma temat z DM, który określił jako taką która niemal dorównuje tej z lat dziewięćdziesiątych, także bywała chyba jeszcze lepsza niż ta którą uznaję za boginię.
PS. Niestety nie ogarniam Dark Netu i nie spróbuję chyba.
PS. 2 Bam a czym pachnie? I czy sprawdzałeś rozpuszczalność w wodzie? Te co teraz latają jak ktoś chce i.v. to lepiej wydać ten hajs na piwo i iść spać, niż pieprzyć się z puchnącym od wilgoci, nieodsączalnym niemal czymś. 😄
PS. Niestety nie ogarniam Dark Netu i nie spróbuję chyba.
PS. 2 Bam a czym pachnie? I czy sprawdzałeś rozpuszczalność w wodzie? Te co teraz latają jak ktoś chce i.v. to lepiej wydać ten hajs na piwo i iść spać, niż pieprzyć się z puchnącym od wilgoci, nieodsączalnym niemal czymś. 😄
19.11.2022, 14:41
Pachnie jakby chemia sszpitallem takim na ale tak jakby feremon miala w sobie taki ze odrazu milo sie robiii )) tak intensywnie pachniw jak splynie to Trichet jakby btzuch az zaczynal bolec od tego jak mocno klepie
Bam kiedyś dobra feta nie, że każda, ale tak się kojarzyła większość, pachniała mniej więcej tak, jak nówki klapki ze straganu na rynku lub z chińskiego marketu. Taki słodki, chiński plastik. Serio. 😎❤️ Niuchnij kiedyś. Plastikowe fiołki i chemiczna lawenda mix. 😁
PS. Ty mi BAM nie obiecałeś prezentu na święta?
PS. Ty mi BAM nie obiecałeś prezentu na święta?
22.11.2022, 00:18
Ja pierwszy raz to koniec 2k13 rok o kurde trochę dziablem i cała noc 🙂 z poprawka to wgl parkiet mój
Potem o śnie zapomnij 😁 nie to co teraz
Potem o śnie zapomnij 😁 nie to co teraz
23.11.2022, 15:33
Ostatnio miałem i nic oprócz pustej lekkiej stymulacji nie odczułem a po chwili senność więc nie ma o czym mówić.Potwierdzam słowa kolegi wyżej kiedyś jak się zajebało to trzy dni człowiek nie spał bo chodził zrobiony