Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Out of business 2k23
24.11.2022, 02:07
Cześć.
Odchodzę od ćpania na caly przyszły rok od DZIŚ.
Mialo byc jeszcze ćpanko świąteczne grudniowe, ale z racji przywalenia 30 tabletek modafinilu w zeszłą niedzielę podejmuję decyzję o natychmiastowej kapitulacji.
Może wrócę w 2024, może nie. Pewnie tak xD
Dziękuję wszystkim za te parę miesięcy wspolnej zabawy. Za nagrody dziękuję escobarowi, bo dostałem chyba z 6/7. Nie dopierdalaliscie się do mnie jak na innych forach, co bardzo sobie cenię. Macie specjalne miejsce w moim serduszku
Czas podleczyć główkę, odpocząć, zająć się poważnymi sprawami. Mam nadzieję, że wracając za rok nie przedawkuję z podniecenia xD
Odchodzę od ćpania na caly przyszły rok od DZIŚ.
Mialo byc jeszcze ćpanko świąteczne grudniowe, ale z racji przywalenia 30 tabletek modafinilu w zeszłą niedzielę podejmuję decyzję o natychmiastowej kapitulacji.
Może wrócę w 2024, może nie. Pewnie tak xD
Dziękuję wszystkim za te parę miesięcy wspolnej zabawy. Za nagrody dziękuję escobarowi, bo dostałem chyba z 6/7. Nie dopierdalaliscie się do mnie jak na innych forach, co bardzo sobie cenię. Macie specjalne miejsce w moim serduszku
Czas podleczyć główkę, odpocząć, zająć się poważnymi sprawami. Mam nadzieję, że wracając za rok nie przedawkuję z podniecenia xD
24.11.2022, 03:56
Życzę Ci wytrwałości, chociaż z doświadczenia wiem, że głośne, oficjalne oświadczenia niosą za sobą niespełnione obietnice. Może teraz będzie inaczej, kto wie
24.11.2022, 10:54
oby to nie byl nastepny "Dozywotni Detox by..." , tylko sie nie łam pod ciezarem losu, chwile zludnej przyjemnosci nie sa warte wytrwalosci, pozdro z fartem
24.11.2022, 14:49
Życzę powodzenia.
Natomiast dlaczego akurat od dziś? A nie np. za tydzień czy na koniec roku?
Natomiast dlaczego akurat od dziś? A nie np. za tydzień czy na koniec roku?
25.11.2022, 06:28
😁
Tak trzymać wszyscy.
Za jakiś czas zmienimy
DOPAL.ORG na DETOXAL.ORG 💪😎
A Yeah!
Tak trzymać wszyscy.
Za jakiś czas zmienimy
DOPAL.ORG na DETOXAL.ORG 💪😎
A Yeah!