Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Europol rozbił "superkartel"
03.12.2022, 22:46
tome3eqkks dimiliki za 6 pak juz lata temat warty uwagi. Jest kokosowe wow a jeszcze nie jest tak strasznie finansowo jak sie wpierdolisz. Czysciocha nigdy nie bedzie bo by ludzie umierali na ulicach, teatrach, na wizjii w telewizji, itp. 😎
YOUR ATTORNEY
04.12.2022, 00:33
Beeniepatu lepeij nie brać nic szkoda kasy wyjechać i żuć liście koki legalnie to jest dobra myśl
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
06.12.2022, 19:43
Typowej fazy może nie, ale wciąż ma duży wpływ na nasz organizm
https://www.ekologia.pl/zdrowie/witaminy...25765.html
https://www.ekologia.pl/zdrowie/witaminy...25765.html
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
06.12.2022, 19:46
Czyli taniej wyszła by wycieczka tanimi liniami w dwie strony i miesiąc spędzenia tam czasu i wąchania niż miesiąc wąchania u nas po europejskich cenach?
06.12.2022, 19:58
ProducentRC teoretycznie tak, ale ma to swoje plusy jak i minusy. Tam gdzie jest dużo narkotyków, tam jest duża przestępczość. Przy takiej wycieczce niezwykle ważne jest zadbanie o własne bezpieczeństwo, zwłaszcza gdy jedynym celem tej wycieczki jest ćpanie. Warto mieć na uwadze, że prawo w takich krajach jak Kolumbia, Peru, czy Chile jest niezwykle surowe, czasami jeden zły ruch i możemy wylądować za kratkami.
Z plusów, to piękne pozostałości po starożytnych cywilizacjach i bardzo bogata kultura. Jest to z tego powodu moje marzenie, aby kiedyś objechać Amerykę południową i Meksyk
Z plusów, to piękne pozostałości po starożytnych cywilizacjach i bardzo bogata kultura. Jest to z tego powodu moje marzenie, aby kiedyś objechać Amerykę południową i Meksyk
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
06.12.2022, 20:15
(06.12.2022, 19:58)DwDPzN napisał(a): ProducentRC teoretycznie tak, ale ma to swoje plusy jak i minusy. Tam gdzie jest dużo narkotyków, tam jest duża przestępczość. Przy takiej wycieczce niezwykle ważne jest zadbanie o własne bezpieczeństwo, zwłaszcza gdy jedynym celem tej wycieczki jest ćpanie. Warto mieć na uwadze, że prawo w takich krajach jak Kolumbia, Peru, czy Chile jest niezwykle surowe, czasami jeden zły ruch i możemy wylądować za kratkami.
Też zawsze marzyłem żeby zwiedzić wszystkie te starożytne zabytki kultury Inków, Azteków i podobnych im cywilizacji, a w dodatku połączył bym coś co zawsze mnie interesowało z czymś miłym czyli wąchanie dobrej koki