Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
(06.12.2022, 05:27)Lady Giwera napisał(a): C84S przeczytaj proszę pierwszego posta! Wiem gdzie kupic wodę, okulary, rękawiczki czy czapkę na zimę.
Jak jesteś na tym forum to i wiesz gdzie kupić inne rzeczy... każdy organizm jest inny... mi akurat będzie podchodzić 3CMC, a Ci np 4CMC. Musisz niestety sprawdzić na sobie.
C84S to Twoje załozenie, ze wiem Kiedy zakładałam wątek nie miałam o niczym pojęcia, byłam nowa na forum. Dzięki Waszej pomocy wiem, że warto o wszystko co niejasne, niewiadome pytać ponieważ poziom mojej wiedzy w tym temacie jest zdecydowanie mniejszy niz minimum a zabawa jak by na to nie spojrzeć ryzykowna dla laika. Znam osobiście zaprawionych graczy, którzy tracą kontrolę i niestety zmiany w ich zachowaniu uczą pokory.
Potwierdzam zarówno 3cmc i 4 cmc przyjemne.
DwDPzN dzieki, rozumiem ze lepiej standardowo przy uzywanej imprezie zostać przy wodzie
Potwierdzam zarówno 3cmc i 4 cmc przyjemne.
DwDPzN dzieki, rozumiem ze lepiej standardowo przy uzywanej imprezie zostać przy wodzie
09.12.2022, 13:15
Zalezy kto jaka banir chce osiągnąć na tej imprezce jak lekko i zeby nie widac byloze jestes zrobiony jak szmata to cherry polecam fajnie sie po tym tez gadka klei a jak coś e mocniejszego to guzmana polecam tylko przy tym to widac ze zrobiony jesteś ja to mialem oczy jak 5zl po ciagu na hexie nawet xD
09.12.2022, 18:10
SztywnyMisza wiśnia nie robi mnie już, Guzman super, ale z teściową rozmawiałam szybko i w nogi. Na impreze typu Opener, nikt mi w oczy nie będzie patrzył... ;P
09.12.2022, 18:34
30-60mg 2-FDCK, zależnie od upodobań można więcej. Nie samymi stymulantami człowiek żyje.