Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
09.12.2022, 12:31
Ja polecam jakąś zupkę na ciepło - rosołem, barszczyk - ale nie te chińskie. Najlepiej samemu zrobione
09.12.2022, 18:01
beeniepatu "Jak mniemam, skoro polecasz, to jest to ser ogolnie dostepny - a nie od miejscowego serowara." Dobrze napisałeś "jak mniemam", tylko nie masz racji a krzyczysz głośno. Jestem z wielkopolski, odkąd zamieszkałam w miejscu gdzie jajka wybieram prosto spod kury mam dostęp do naturalnych produktów. Polecam!
P.S. Kury sama karmie, dostają ziarno, gotowane obierki ziemniaków, marchewkę i wiele innych...
Hipokryzją brzydzę się od zawsze, ale nie tylko...
P.S. Kury sama karmie, dostają ziarno, gotowane obierki ziemniaków, marchewkę i wiele innych...
Hipokryzją brzydzę się od zawsze, ale nie tylko...
09.12.2022, 18:17
@"Lady Giwera" to nie polecalabys gatunku sera tylko serowara. Dajze spokoj. Polecilas Liliputa i poszlo w swiat. Ja skonczylem temat. Pseudoserow i pseudoeko i wszytskiego pseudo.
YOUR ATTORNEY
09.12.2022, 18:29
beeniepatu lubię ten gatunek sera, serowara nie polecę z wiadomych przyczyn... Giwera od sera na Twoim cudnym obrazie jeszcze świat podbije. Dziękuję, doceniam uwagę ...
P.S. Lubię Cię Skubańcu
P.S. Lubię Cię Skubańcu
09.12.2022, 19:44
Najlepsze wszystko w postaci płynnej: jogurty, zupki, koktajle... od wyboru do koloru Ino ślup w ten gupi dziup
09.12.2022, 20:31
Ostatnio taki eksperyment - Naleśniki robisz sam + do środka serek wiejski + do niego cukier + kakao dodatkowo do środka dałem makaron z dnia poprzedniego + nutella! no cudo normalnie, a i jednego Rolla z 2 naleśników robię tak jest najlepszy w smaku i dortku MOCNO polecam