Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
10.12.2022, 14:52
Znajomy kiedyś jak chciał mieć fazę to zjadał opakowanie tabletek APAP - popijał piwem i bawił się jak po tabletkach ekstazy
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...
10.12.2022, 20:57
jestem ciekawy jak by wyglądała impreza na której spotkali by się wszyscy forumowicze
Aladeen
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
10.12.2022, 21:17
By było eldorado lepsze niż w Kac Vegas
Moja głowa tego nie ogarnia
Moja głowa tego nie ogarnia
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...
10.12.2022, 21:48
Loczek jak wgl by się skończyła
Beeniepatu tak sobie to wyobrażam i myślę o tych workach z prochami i innymi wynalazkami , wszystkich naćpanych grubo albo i mniej grubo a na końcu o tym jak bardzo psiarnia chciała by się znaleźć a takiej imprezie
Beeniepatu tak sobie to wyobrażam i myślę o tych workach z prochami i innymi wynalazkami , wszystkich naćpanych grubo albo i mniej grubo a na końcu o tym jak bardzo psiarnia chciała by się znaleźć a takiej imprezie
Aladeen