Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
11.12.2022, 13:14
Nie wiem na pewno nie ja . Uznałem ze taki gest esco zasługuje na opisanie właśnie w rym wątku i tak tez zrobiłem . Pozdrawiam
Siemacie ludzie. Jak z zapachem trójek od Pablo różnią się na przykład Guzman a Pablo w zapachu? A wygląd tez jestem ciekaw opini. Pozdrawiam towarzycho
No jeśli taka sytuacja miała miejsce ewidentnie należy sie belka na ramieniu dla Pablo
(11.12.2022, 11:45)bedoidoce napisał(a): moja paka w jakis sposob się "zgubiła "
V od razu wyszedł z propozycją wyslania drugiej za co nalezy się dozgonny szacunek
dodam tylko ze to nie byla paka za 500 czy tysiac zlotych tylko duzo duzo wiecej
Jedyna taka marka , gdzie nie muszę stresować się o lot gołębia bo wiem że zawsze u mnie wyląduje
Escobar kolejny raz pokazuje mi że warto mu zaufać
oby tak dalej
No jeśli taka sytuacja miała miejsce ewidentnie należy sie belka na ramieniu dla Pablo
11.12.2022, 14:36
Pablo nie jest az tak czysty - ale to wciaz jest bardzo fajny temat. Tylko profil ma nieczysto trojkowy.
YOUR ATTORNEY
11.12.2022, 14:59
Cześć, jeżeli temat był poruszany to sorry szukałem po postach Esco i nic nie znalazłem.
Jak wygląda sprawa ze świętami? Do kiedy są realizowane zamówienia? Planowana jest jakaś przerwa świąteczno/noworoczna?
Myślę że takie info się przyda
Jak wygląda sprawa ze świętami? Do kiedy są realizowane zamówienia? Planowana jest jakaś przerwa świąteczno/noworoczna?
Myślę że takie info się przyda
mi vendor pisal ze nie robią sobie przerwy świątecznej , pracują normalnie w dni robocze - w dni świąteczne świętują
jeśli coś się zmieniło pewnie mnie poprawi
dodał też ,że zawsze przed świętami mają młyn z paczkami i wszystko będzie odbywać się nieco wolniej niż zwykle
najlepiej zrobic już zapas żeby później nie odbierać paki dopiero po świętach
Pozdro
jeśli coś się zmieniło pewnie mnie poprawi
dodał też ,że zawsze przed świętami mają młyn z paczkami i wszystko będzie odbywać się nieco wolniej niż zwykle
najlepiej zrobic już zapas żeby później nie odbierać paki dopiero po świętach
Pozdro
11.12.2022, 16:31
(11.12.2022, 14:36)beeniepatu napisał(a):ShavetPablo potrafi byc zapachowy - ten zolty sort. Bialy tez lekko pachnie - w yen specyficzny sposob. Oprocz tego byl lekko wilgotny. Guzman jest bezzapachowy - to czysty, suchy temat. Klasyczna, prawilna trojka.
Pablo nie jest az tak czysty - ale to wciaz jest bardzo fajny temat. Tylko profil ma nieczysto trojkowy.
Dziękuję bardzo beenie, wiec startuje Pablo na próbę. Czyli Pablo jest złotawy tak? Czy lepiej pytać V?
?