Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Out of business 2k23
03.12.2022, 13:36
@"Kaja Buza"
Coś mi podpowiada, że nie ma co kombinować. Taka zerówka tez stwarza ryzyko, że zamarzy mi się zwykły epetek z nikotyną.
Zaraz idę spać, bo nie spalem od wczoraj od 15. Zobaczymy, w jakim stanie będę po odespaniu paru godzin i czy noe rzucę się od razu na epetka. Bo jezdzi ze mną jedna sztuka, w której zostało trochę plynu. Ale ostatnie buchy smakowały już tak okropnie, że póki co nie korci na przyjebanie.
Coś mi podpowiada, że nie ma co kombinować. Taka zerówka tez stwarza ryzyko, że zamarzy mi się zwykły epetek z nikotyną.
Zaraz idę spać, bo nie spalem od wczoraj od 15. Zobaczymy, w jakim stanie będę po odespaniu paru godzin i czy noe rzucę się od razu na epetka. Bo jezdzi ze mną jedna sztuka, w której zostało trochę plynu. Ale ostatnie buchy smakowały już tak okropnie, że póki co nie korci na przyjebanie.
04.12.2022, 13:56
Dzisiaj się czuję dużo lepiej. ❤️
Na plus:
- nie chce mi się cały czas pić,
- lepszy węch i smaczek,
-cytyzyna fajnie kopie xD,
- psychicznie jakiś bardziej wyważony się czuję,
- pewniejszy siebie i odważniejszy,
- leki i suple mocniej działają.
Na plus:
- nie chce mi się cały czas pić,
- lepszy węch i smaczek,
-cytyzyna fajnie kopie xD,
- psychicznie jakiś bardziej wyważony się czuję,
- pewniejszy siebie i odważniejszy,
- leki i suple mocniej działają.
04.12.2022, 14:06
🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Serduszkowa Forumowa Laurka Kibicowska za zawziętość.🦾👽
A YEAH! 😎
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Serduszkowa Forumowa Laurka Kibicowska za zawziętość.🦾👽
A YEAH! 😎
04.12.2022, 14:55
@"Kaja Buza"
Warto było się przełamać z decyzją o odstawieniu, ale to właśnie bylo w moim przypadku najtrudniejsze xD
Warto było się przełamać z decyzją o odstawieniu, ale to właśnie bylo w moim przypadku najtrudniejsze xD
21.12.2022, 18:18
AKTUALIZACJA STANU TRZEŹWOŚCI
Mialem wrzucać jak będzie 21 dni od odstawienia nikotyny, ale w sumie już całkiem zszedł mi głód fizyczny, więc aktualizuję wcześniej.
Wracam do biegania jutro albo pojutrze po 5-letniej przerwie, więc płucka powinny troszkę zaczerpnąć świeżości 🐖🐖
Detoks 2k23 trwa hardo 🙈
Mialem wrzucać jak będzie 21 dni od odstawienia nikotyny, ale w sumie już całkiem zszedł mi głód fizyczny, więc aktualizuję wcześniej.
Wracam do biegania jutro albo pojutrze po 5-letniej przerwie, więc płucka powinny troszkę zaczerpnąć świeżości 🐖🐖
Detoks 2k23 trwa hardo 🙈