Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sugestia co do trwajacego konkursu t-shirt
Według mnie lepiej by było albo skrócić do końca miesiąca czas trwania albo dać max liczbę np 3-6 prac na użytkownika (jak ktoś np doda więcej to wtedy randomowo weźmie udział wylosowana 5 przez moda np wiec lepiej będzie dbać o ilość i na bieżąco nadpisywać pracę ktora najmniej sie nam podoba)
Uzasadnienie
O dziwo nie chodzi mi by szybciej użytkownicy nagrody dostali bo penwie większość tak pomyśli, lecz o to ze po tak długim okresie bedzie np. 100 projektów przy czym użytkowników na forum jest tez cos koło tego takixh aktywnych.
Wiec taka ankieta będzie miala bardzo malo ocen powiedzmy po 4-5 głosów max 8 ta co wygra.
Piszcie co wy o tym myślicie i czy jescie za np 7dniami lub max liczba projektów per użytkownik
Uzasadnienie
O dziwo nie chodzi mi by szybciej użytkownicy nagrody dostali bo penwie większość tak pomyśli, lecz o to ze po tak długim okresie bedzie np. 100 projektów przy czym użytkowników na forum jest tez cos koło tego takixh aktywnych.
Wiec taka ankieta będzie miala bardzo malo ocen powiedzmy po 4-5 głosów max 8 ta co wygra.
Piszcie co wy o tym myślicie i czy jescie za np 7dniami lub max liczba projektów per użytkownik
25.04.2022, 20:16
Liczba projektów 1 to jest moim zdaniem logiczne.. skoro ma być projekt to jeden a nie 100.. czyli jest nas 100 i 100 projektów i 5% dostanie nagrodę czy nie wiem jak bedzie to oceniane .
25.04.2022, 21:22
Moim zdaniem skrócenie terminu do kiedy macie wrzucać projekty jest bez sensu. Przecież nie każdy jeszcze widział info o konkursie to raz, a dwa, że dłuższy termin = więcej czasu na wykonanie projektu, bo nie każdy ma tyle czasu wolnego, żeby się w to bawić w dni powszednie (niektórzy pracują, są zmęczeni po pracy itd.) i więcej projektów do oceny .
25.04.2022, 22:26
Można zrobić też w taki sposób, że wrzucacie tyle projektów ile chcecie, a gdy zakończy się termin nadsyłania prac, wtedy każda osoba która je tutaj wrzuciła będzie wybierać ten jeden, który oficjalnie zgłasza do oceny. W ten sposób może trafimy na jakiś fajny projekt, którego ktoś mógłby nie wrzucić, bo ograniczenie do jednej pracy zmusiło tą osobę do takiej decyzji.
25.04.2022, 23:02
Ja bym chciał żeby okres nawet jescze wydłużyć jak bedzie więcej projektów jeden projekt ale zostaje możliwość jego edycji tak by było spoko
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
26.04.2022, 00:59
(25.04.2022, 22:26)Maniek napisał(a): Można zrobić też w taki sposób, że wrzucacie tyle projektów ile chcecie, a gdy zakończy się termin nadsyłania prac, wtedy każda osoba która je tutaj wrzuciła będzie wybierać ten jeden, który oficjalnie zgłasza do oceny. W ten sposób może trafimy na jakiś fajny projekt, którego ktoś mógłby nie wrzucić, bo ograniczenie do jednej pracy zmusiło tą osobę do takiej decyzji.
O to rozwiązanie jest idealne