Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Brak Wagi - porady
14.10.2022, 12:40
Hmmm... Tanie wagi duzo trudniej maja z wlasciwym wskazaniem niskich wartosci. To, ze przy zlotowce prawidlowo pokaze 5g, wcale nie oznacza, ze waga grosza zostanie wskazana prawidlowo (1.64gr). Do zazywania dragow, kluczowe jest wskazywanie poprawnie wartosci niskich, miligramowych. Niektore wagi pokaza poprawnie wage zlotowki, ale na groszu beda widoczne roznice dziesiatek miligramow (klasyczny chinczyk).
YOUR ATTORNEY
31.12.2022, 22:11
eyeballing - bierzemy określoną ilość draga (np. 1 g), i dzielimy na pół, pół na pół, aż otrzymamy pożądaną dawkę. Bardzo ryzykowna metoda, łatwo przegiąć, ale pamiętajmy, że każda substancja jest inna.
odmierzanie wolumetryczne - bierzemy aktywną substancje, mieszamy z rozpuszczalnikiem, i dawkujemy w ml, osiągając pożądane stężeniem [mg/ml]. Jako rozpuszczalnik można użyć wiele rzeczy - zależy od właściwości substancji, i zamiaru sposobu jej zażycia (np. wódka, spirytus, izopropanol [tu już przy maczanach], glikol propylenowy.
odmierzanie wolumetryczne - bierzemy aktywną substancje, mieszamy z rozpuszczalnikiem, i dawkujemy w ml, osiągając pożądane stężeniem [mg/ml]. Jako rozpuszczalnik można użyć wiele rzeczy - zależy od właściwości substancji, i zamiaru sposobu jej zażycia (np. wódka, spirytus, izopropanol [tu już przy maczanach], glikol propylenowy.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
31.01.2023, 13:25
Brak wagi, najlepiej zaopatrzyć się w jakąkolwiek na oko to może się ktoś nawet przekręcić jak zajebie konkretną dawkę alfy.I taka rada jak macie możliwość sprawdzajcie dokładność wagi często robią w chuja i zawyżają lub zaniżają
11.02.2023, 18:35
ja czasem rozpuszczam np mdphp kiedy wiem ze mam rowny gram i wolumetrycznie sobiw dozuje plynem do nosa
24.02.2023, 15:41
Na oko to można sypać cukier do herbaty. Jak chcesz się bawić w chemika i prowadzić badania nad odczynnikami to spraw sobie wagę. To nie jest taka duża inwestycja.
08.07.2024, 08:24
Kiedyś jak paliłem here to w magdonaldach były male łyżeczki plastikowe do mieszamia kawy nie jak teraz patyczki i taka łyżeczki leko z górką to była ćwiara
09.07.2024, 07:34
Ja nie używam np nigdy wagi czy to NEP czy apvp, mdphp.
Nigdy ani razu w życiu nie używałem do niczego.
Chyba w formie zarobkowej albo jak recki pisze to wtedy zważę źle tak to nie ma sensu to dla mnie. Wiem jakie dawki przyjmuje tyle lat juz wiec wzrokowo usypuje tyle ile chcę przyjąć. Czasem zważę ile usypałem ale to są sytuacja sporadyczne.
A jeśli ktoś musi używać wagi ale nie ma. To jak wiesz że masz grama to dzielisz to na pół. Potem na pół itd
Zależy jaką substancja. Bo jeśli jesteś nowicjuszem to takiej metody bym się również wystrzegal i kupił wagę za 30-40xł. Proste
Przy takim MDPHP to ludzie mają i używają wagi mierzącej mikrogramy hehe ja MDPHP na oko też wale i tyle.
No Ale jak wiadomo tu na forum , ja jestem inny jakiś 😅
Nigdy ani razu w życiu nie używałem do niczego.
Chyba w formie zarobkowej albo jak recki pisze to wtedy zważę źle tak to nie ma sensu to dla mnie. Wiem jakie dawki przyjmuje tyle lat juz wiec wzrokowo usypuje tyle ile chcę przyjąć. Czasem zważę ile usypałem ale to są sytuacja sporadyczne.
A jeśli ktoś musi używać wagi ale nie ma. To jak wiesz że masz grama to dzielisz to na pół. Potem na pół itd
Zależy jaką substancja. Bo jeśli jesteś nowicjuszem to takiej metody bym się również wystrzegal i kupił wagę za 30-40xł. Proste
Przy takim MDPHP to ludzie mają i używają wagi mierzącej mikrogramy hehe ja MDPHP na oko też wale i tyle.
No Ale jak wiadomo tu na forum , ja jestem inny jakiś 😅
Lifeisbrutal ale co na zapalke? a na brak wagi mam jedną radę, pierdol ta wage no chyba ze benzo prroch [chociaz tu mozna uzyc nabieraka jakim jest czubek drugiej strony widelca ] albo inne fentyle kurwa to bier, ale takie chlory czy nepy to na chuj? wez to przedawkuj xd. wystarczy nie odpierdalac kilometrowych kresek jak Diabeuu666 z kuchennej wagi i bedzie ok
prostuj się kurwo