Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
(03.01.2023, 19:46)kot_kreskowy napisał(a):haha świetna fota aż zapiszę pod memy jakie przyda sieYalasek
Za tego hexa to się należy kucharzowi
Beeniepatu ta tylko na podstawkę, mam większą piankę do innych frywolnych zachcianek
03.01.2023, 22:13
ale nie rozumiem o co halo i po co dzban udostepnia prywatne wiadomosci
swoja opinie wyrazilem w temacie glownym i nie mam zadnych zastrzezen
Szyderca o pablo sie nie wypowiadam bo malo mialem z nim doczynienia
sam widzisz ze napisalem ze szczury wracaja po Guzmana wiec raczej tez na plus
a to ze gdzies tam kiedys kupilem sorty lepsze u innego V wiem od swoich szczurów , co z tego , chlop pisal i się zalil ze pablo slaby to mu napisalem jak widzę to ja i moje szczury , rozumiem niechęć do tamtego V ale sorty mial naprawdę godne , pozatym poszedl reship więc nie mogę powiedziec zlego zdania mimo ze znam historie silkow i jedwabnych
Oczywiscie rozumiem kosę forum i interesów ale publicznie nic nigdy nie wspominałem o konkurencyjnych V a jak juz mnie wywolujesz do tablicy muszę sie do tego odniesc , wgl co za pojebana akcja , kilka dni mnie tu nie ma a tu taki cyrk Pw wiadomosci na forum XDD
Podsumowując
Guzman to bardzo dobry sort ktorego wzialem juz cos ok 1 kg
nie zmienia to faktu że nie jest to najlepsza trójka dostępna na rynku
Za tą cenę mogę smiało polecić Guzmana
Pozdro i bez spiny , Pozwolcie ze sam zdecyduje gdzie robię zakupy
Escobar od lat to mój partner w biznesie , nie raz i nie dwa zdarza się tak że robię jednoczesnie zakupy u kilku V i nic nikomu do tego
swoja opinie wyrazilem w temacie glownym i nie mam zadnych zastrzezen
Szyderca o pablo sie nie wypowiadam bo malo mialem z nim doczynienia
sam widzisz ze napisalem ze szczury wracaja po Guzmana wiec raczej tez na plus
a to ze gdzies tam kiedys kupilem sorty lepsze u innego V wiem od swoich szczurów , co z tego , chlop pisal i się zalil ze pablo slaby to mu napisalem jak widzę to ja i moje szczury , rozumiem niechęć do tamtego V ale sorty mial naprawdę godne , pozatym poszedl reship więc nie mogę powiedziec zlego zdania mimo ze znam historie silkow i jedwabnych
Oczywiscie rozumiem kosę forum i interesów ale publicznie nic nigdy nie wspominałem o konkurencyjnych V a jak juz mnie wywolujesz do tablicy muszę sie do tego odniesc , wgl co za pojebana akcja , kilka dni mnie tu nie ma a tu taki cyrk Pw wiadomosci na forum XDD
Podsumowując
Guzman to bardzo dobry sort ktorego wzialem juz cos ok 1 kg
nie zmienia to faktu że nie jest to najlepsza trójka dostępna na rynku
Za tą cenę mogę smiało polecić Guzmana
Pozdro i bez spiny , Pozwolcie ze sam zdecyduje gdzie robię zakupy
Escobar od lat to mój partner w biznesie , nie raz i nie dwa zdarza się tak że robię jednoczesnie zakupy u kilku V i nic nikomu do tego
03.01.2023, 22:34
bedoidoce
Oczywiście, że to tylko i wyłącznie Twoja sprawa gdzie robisz zakupy. To zrozumiałe.
Ja nie mam Ci niczego za złe.
Kojarzę Cię z tamtego forum i są to raczej pozytywne skojarzenia.
Tym bardziej nie przypominam sobie abyś komuś bruździł czy uczestniczył w krzywych akcjach.
Jednakże dobrze, żeś tego posta wysterował.
Miałeś Pan pecha, bo trafiłeś na kurwę co wywlecze wszystko, aby tylko komuś dogryźć.
Pozdro.
Oczywiście, że to tylko i wyłącznie Twoja sprawa gdzie robisz zakupy. To zrozumiałe.
Ja nie mam Ci niczego za złe.
Kojarzę Cię z tamtego forum i są to raczej pozytywne skojarzenia.
Tym bardziej nie przypominam sobie abyś komuś bruździł czy uczestniczył w krzywych akcjach.
Jednakże dobrze, żeś tego posta wysterował.
Miałeś Pan pecha, bo trafiłeś na kurwę co wywlecze wszystko, aby tylko komuś dogryźć.
Pozdro.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.01.2023, 10:02
Witam
dostępność :
3cmc Guzman jest ( biały kryształ )
3 PABLO jest ( biały kryształ )
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
synt coco jest
apihp jest
apvp jest
6apb brak
4cmc brak
3 Bandit brak
jwh brak
dostępność :
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
synt coco jest
apihp jest
apvp jest
6apb brak
4cmc brak
3 Bandit brak
jwh brak
Witam
Oferta powiekszyła sie o pillsy " Spajderman " Fotka oraz cennik zaraz bedzie na stronie sklepu
.
dostępność :
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
synt coco jest
apihp ( biala kreda ) jest
apvp ( krystaliczny proszek ) jest
6apb brak
4cmc brak
3 Bandit brak
jwh brak
Oferta powiekszyła sie o pillsy " Spajderman " Fotka oraz cennik zaraz bedzie na stronie sklepu
.
dostępność :
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
synt coco jest
apihp ( biala kreda ) jest
apvp ( krystaliczny proszek ) jest
6apb brak
4cmc brak