Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
Ja w tym roku lubiłem robić sobie kawę na zimno latte. W takie gorące dni jest to moim zdaniem idealne rozwiązanie.
Jeśli lubicie kawę musicie również spróbować nowego ptasiego mleczka Wedla.W białej czekoladzie o smaku frappe. Przepyszne. Myślałem,że nic nie przebije klasycznego waniliowego ale to jest super. Szkoda tylko,ze nie ma go w tych mniejszych sklepikach i trzeba szukać go w większych supermarketach.
Jeśli lubicie kawę musicie również spróbować nowego ptasiego mleczka Wedla.W białej czekoladzie o smaku frappe. Przepyszne. Myślałem,że nic nie przebije klasycznego waniliowego ale to jest super. Szkoda tylko,ze nie ma go w tych mniejszych sklepikach i trzeba szukać go w większych supermarketach.
06.01.2023, 09:38
A zieloną kawę lubicie?
Piliście? ma jakieś zdrowotne zalety, poprawia metabolizmu.
Kupiłem, ale masakra jak ona smakuje... piję z mlekiem, czekam aż wystygnie i wypijam duszkiem. Nie ma się czym delektować
Piliście? ma jakieś zdrowotne zalety, poprawia metabolizmu.
Kupiłem, ale masakra jak ona smakuje... piję z mlekiem, czekam aż wystygnie i wypijam duszkiem. Nie ma się czym delektować
08.01.2023, 17:25
Od jakiegoś czasu piję kawę Kimbo odkryłam ją w sklepie Trafiki.
Oczywiście najlepsza jest świeżo mielona, więc zazwyczaj kupuję ziarnistą. Mam ekspres, rano taka kawa poza świetnym smakiem, stawia na nogi dzięki zapachowi, który unosi się w całym domu.
Oczywiście najlepsza jest świeżo mielona, więc zazwyczaj kupuję ziarnistą. Mam ekspres, rano taka kawa poza świetnym smakiem, stawia na nogi dzięki zapachowi, który unosi się w całym domu.
08.01.2023, 23:03
Lubię kawę sypaną właśnie taką z młynka czy z ekspresu parzoną.
Ciekawa jest historia młynka do kawy.
Pierwszy młynek pojawił się w Turcji
http://www.aromatkawy.pl/historia-mlynka-do-kawy.
Ciekawa jest historia młynka do kawy.
Pierwszy młynek pojawił się w Turcji
http://www.aromatkawy.pl/historia-mlynka-do-kawy.
09.01.2023, 16:32
Kiedy pracowałem w gastronomii uwielbiałem latte macchiato, a teraz pije kremową kawę rozpuszczalną z mlekiem bez cukru
11.01.2023, 01:11
W tym momencie oddałbym królestwo za świeżo zmieloną kawę LAVAZZA Crem i marshmallows!