Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
10.01.2023, 20:16
Dolecialo. Ja najpoerw okolo 200mg i cos tam smyrnelo a za jakies 40 min 100mg i mam wrazenie ze druga lepiej zrobila. Sniff oczywiscie
Przperaszam za tragiczną fote, rozbity obiektyw aparatu mi nie sprzyja. Basically dostałem 1 ładny kamulec a reszta to taki prawie "miał" ale to jeden huy bo wszystko tak samo daje w czajnik.
Pablo jest w pyte. Nie robiłem bombermanów, bo nie jestem aż tak cierpliwy żeby czekać 15-20 minut aż się wczyta.
Pablo dobrze wypierdala, nie taki terror jak św. Guzman (pokłony), ale też jest bardzo dobry. Nie jest mega zwałogenny - jak na "after" po 3-CMC to większość trójek które jadlem w zyciu zamieniała cie w zombie, tutaj tego nie dostrzegam w zasadzie - tylko pić, jeść, etc i git, nie ma takiego przekurwionego strucia jak to zapewne niektórzy doświadczyli.
Posypałem szczurom i juz zjadłem resztę sam. Zajebiście sie idzie wkręcić w np. robienie muzyki.
11.01.2023, 13:46
11.01.2023, 14:23
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
14.01.2023, 16:45
Info od znajomych;
(Oni tylko feta, rc walą sporadycznie i tylko odemnie)
Sniff ostro wjeżdża. Jest euforia oraz speed.
Potliwość dłoni, po opracowaniu worka zapchana klama ale do przeżycia-na drugi dzień jest ok.
Duże parcie na sexy i tańce.
Ocenili to jako ogólnie lepsze od fety, ale nie do ćpania na codzień.
Generalnie bardzo polecają🔥
(No dziwne by było gdyby nie 😎)
Foto od nich, także wybaczcie 😉
(Oni tylko feta, rc walą sporadycznie i tylko odemnie)
Sniff ostro wjeżdża. Jest euforia oraz speed.
Potliwość dłoni, po opracowaniu worka zapchana klama ale do przeżycia-na drugi dzień jest ok.
Duże parcie na sexy i tańce.
Ocenili to jako ogólnie lepsze od fety, ale nie do ćpania na codzień.
Generalnie bardzo polecają🔥
(No dziwne by było gdyby nie 😎)
Foto od nich, także wybaczcie 😉
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?