Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam
12.01.2023, 03:56
Mój stary jest fanatykiem trzeźwości. Pół mieszkania zajebane ulotkami monaru najgorsze.
A tak serio to kolekcjonuję książki o grzybach i rysuję pojebaństwa w wolnym czasie. Lubię kucyki i małe kotki.
A tak serio to kolekcjonuję książki o grzybach i rysuję pojebaństwa w wolnym czasie. Lubię kucyki i małe kotki.
13.01.2023, 01:47
NiebieskaKurvica A to przepraszam. Za łóżkiem pod paczkami z klefem są jagody do obszczania, co dopiero przyniesione a grzyby znajdziesz w subforum o psychodelikach.
13.01.2023, 04:04
(13.01.2023, 01:47)horsii napisał(a): NiebieskaKurvica A to przepraszam. Za łóżkiem pod paczkami z klefem są jagody do obszczania, co dopiero przyniesione a grzyby znajdziesz w subforum o psychodelikach.
Pięknie dziękuję pszyjacielu, powiedz mi ile znasz lisów w szlachetnym niebieskim kolorze xDDDD
13.01.2023, 15:06
(13.01.2023, 12:45)horsii napisał(a): NiebieskaKurvica ..............kasia?
Nie kurde twoja babcia. Przestań palić cesarza bo serce łamiesz staruszce.
Nie no to ja, dobrze zgadłeś xDD
NiebieskaKurvica kurwa, kontakt straciliśmy, bo tu mnie okradziono, tu choroszcz, tu dysk sie spalił w lapku, nie miałem możliwości mimo prób. Martwiłem się, że Ty się martwisz że sie przekręciłem, ale heehe, wiadomo że nie.
Napisz mi maila na palinkadrift@yandex.com i tam dogadamy wszelkie discordy, telegramy. itp.
kasiu HAHA KURRRRWA, WIEDZIAŁEM ŻE SIE ZŁAPIEMY ZNOWU
Napisz mi maila na palinkadrift@yandex.com i tam dogadamy wszelkie discordy, telegramy. itp.
13.01.2023, 18:10
(13.01.2023, 16:56)horsii napisał(a): NiebieskaKurvica kurwa, kontakt straciliśmy, bo tu mnie okradziono, tu choroszcz, tu dysk sie spalił w lapku, nie miałem możliwości mimo prób. Martwiłem się, że Ty się martwisz że sie przekręciłem, ale heehe, wiadomo że nie.Próbuję wysłać i podobno taki adres nie istnieje. Spróbuj mi coś napisać na:
amelia.nowak1177@interia.pl albo Niebieskalisica@yandex.com